Thursday, February 19, 2009

~ Happ Befday Kak yah~

Salam...

Juz wanna wish my beloved sister:

Happy Befday To Kak Yah

Sweet-27

Semoga Panjang Umur dan Murah rezeki

Dan semoga cepat kahwennn ~

Ingat siapa kak Yah?

Kalau nk tau lebih lanjut, sila klik sini.

Beliau kini berada di Sarawak. Baru sahaja posting pada bulan 1 yg lepas sebagai ustazah di salah sebuah sekolah teknik di Sarawak. Kat mane eyh? Da lupa lar hehe

Beliau merupakan graduan UM, memegang ijazah Sarjana Muda Pendidikan Islam.

Mengenali beliau merupakan satu anugerah berharga bagi saya. Beliau adalah rummate ketika saya first year dahulu. Sekarang, saya da final year da. Erk, perlu ke? Ehehe

Berasal dari Bachok, Kelantan. er er ape lagi eyh?

Ala cam x perlu lebih lanjut la kan. Cukup la anda mengenali dia sebagai rummate saya time first year dulu. =)

Beliau adalah ustazah yg sgt sporting. Suke gelak2 n bercerita ngan dia. Boley share2 rahsia ngan dia. Kan Kak Yah kan?

Beliau peneman setia saat menaiki bas ketika cuti di tengah2 sem atau cuti di hujung sem. Peneman saya pulang ke Kota Bharu. Sekarang? Da xdak geng da. Kena alek sorang2 =( Sob Sob SOb

Beliau merupakan antara kakak terbaekkk yg pernah hadir dalam hidup saya!!

Beliau juga orang yang paling bersabar dengan karenah mengada2 saya.

Owh Beliau lah kakak yg paling saya terkenang2 sampai ke hari ini.

Sangat bangga kerana kamu sudi menjadi kakak dalam hidup saya.

Alhamdullilah, syukur kepada Allah s.wt kerana menemukan kami. Chewahhh!

Entry ini semacam bersopan-santun sebab kak Yah adalah ustazah rock!

Owh rindu gila kat dia =(


p/s: Jangan lupa bawa balik kek Sarawak! =)

6 comments:

Redbloodsnow said...

uiii kat swak ek kak yah ilyanie yek....kat kuching ker?? huhu

neway, apie besday gak wat die...aminnnn semoga doa² nya termakbul :)

~ilyanie_usyuk~ said...

RedbloodSnow

A'ah, dia kat Sarawak. kat Betong eh? cam gtu la lebih kurang namanya HEHEHE

yeahhh. Aminnn

=)

Anonymous said...

wah........
Rindu k.yah gak...hehe...

Happy besday to k.yah jgak...hehe

~K.Yana~

hananiEy said...

happy bday kak yah !!~
even x kenal pun.



ngeheheh

may Allah bless u ;)

mc long, sampy kn wish ku pade dye. ihih

;)

~ilyanie_usyuk~ said...

Kak Yana

kan? kan?rindu amat kat kak Yah

=(

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

Yup. May Allah bless her everyday.

InsyaAllah yang, I will

HEHE~

=)