Sunday, February 15, 2009

~ Berjimba2 bersama BFF Part 2 ~


Salam...

continue eyh, ni part 2.

First of all, sory mory lorry stawberry sbb pics agak blur n goyang2. Mungkin yg amek ni tangan parkinson or memang gmbar agak kabur di malam hari. idak ler tahu apakah sebab yg sebenarnya. Layan gambar aje la eyh.

Masih lagi di Seoul Garden n berjimba bersama rakan2 tersayang. Cuma ni da kat area luar la kan. Da ciap2 bayar sume, total bape eyh? Da x ingat la. huhu Perut sume da moncit kekenyangan, so lompat2 ckit kasik makanan dalam perut turun.

Gambar gerak2. Sebab time2 cam xdak kereta da. Dia da tutup pagar da. So nk meniarap ke, nk melompat ke, nk menari2 ke,nk menyanyi ke, sume boley. Tp biarla berpada2 k. Wahahaha



Pics ni pon cam x cun kan, sebabnya lampu kat restaurant dia ni terang sangat. So kat mane2 part pon gambar akan jadi tidak cantekkk =( Tp yg berbaju merah maintain jek kan. Petuanya, pakai la baju yg kaler terang2. Ehehe



Sangat suka susunan manusia di dalam pic ini tp tetap lampu dia yg menjadi angkara gmbar ini menjadi buruk. =(


Pastuh, cam tingin nk amek gambar berlapan.So suruh jek kakak yg da abis makan tuh tlg amekkan gmbar kitorang. Inilah hasilnya. =) I Loike. Senang jek nk tahu saya yg mane 1, saya adalah yg paling tinggi!

Tapi gmbar kat atas ni cam x bape nk memuaskan kan, so mintak lagi sekali kakak tuh tlg amekkan.Muka kakak tuh cam da malas nk tlg snap2 kan tp wat tatau jek. HAHA~ Sementara ada org yg sgup ni, kita buli la dia. Again,Sayang pic ini =)

Da puas melompat2, kitorang pon nk alek ke rumah masing2 dengan menaiki Putra LRT menuju ke stesen Universiti. Ewahh! hehe


Time ni dekat stesen Kerinchi. Beza Kerinchi ngan Universiti hanya lah 1 stesen ajo. So sangat la dekat okey. =) Tiket berharga RM0.70. See, murah kan?

Pas da smpai kat stesen Universiti,sume perasaan cam x puas lagi n rasa nk berjimba lagi kan. Yelah, bukan selalu dapat jumpa. So, plan2 ingat nk lepak uma Qilah, pas tuh cam x pernah pergi Old Town kat Bangsar South tuh lagi kan, So ke situ la kami!

p/s: The ending part, next entry! =)

9 comments:

nieja said...

mak aih
ade smbungan lagi
adoi

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...
This comment has been removed by the author.
~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

total kiter nyer bil kalu x silap aku RM338.80 kot,,
hehehe~

sweethOneY said...

waa
bestnya berjimba2 ngan BFF kan :D

hananiEy said...

wah wah kamu sumeeee

berjimba dengan sangt happy nyeee


;)

u saje tau mc long pky bju merah,

hihih


u paling terserlah d dalm gamba even pic blurr!~


ihihih

;)

next tyme i pun nk join if i free

i nk masok group "jimbarian" neyhhh

iihhi

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

HAK3~

cian u. nk wat camne, ai bz la yang.

x sempat nk taip cepat2...hehe

~ilyanie_usyuk~ said...

Suelaiey

Er tq yang.


i'll update later k

hehe

~ilyanie_usyuk~ said...

SweetHoney

A'ah. sgt beshhhhhhhhhhh

kan? kan?

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

Owh u memang da ter list dalam group "Jimbarian" ni, cuma kitorang tau yg uma u kan jauuuh, da tgh2 malam, so cam x elok jek kalo u join yg steambot rituh.

Laen kali eyh yang.Next plan, adalah Genting!!

yg Genting tuh, u adalah wajib okey!

=)