Friday, February 6, 2009

~ Happy Befday Isma Bunny~

Salam...

This entry is dedicated to:
Ismafardi Ismail


Aku nk wish :






Sweet-23...

Budak ni kawan aku time sekolah dulu n till now hehehe kitorang sama2 Prefect. Know him since form 3 lagi. Kira dia ni hot stuff time Form 3 dulu sbb before dia masuk sekolah aku, dia from Sekolah Sukan Bukit Jalil eyh.

Pas tuh, cam xdak org laen yg agak encem kot time tuh, sume cam dok usha dia haha Sila jgn perasan beb! dan dia ini seorang sahabat yg sgt baik hati n sgt baik lah hik3

Time Form 5 dulu, dia jadik Pengerusi Persatuan Sains. dan saya adalah Naib Pengerusi nya..haha rindu saat itu beb.

Duduk dalam class depan sekali, kalau boley nk ciyum black board tuh kan. Disayangi guru2 dan rakan. (Ayat pujian x bley blah. Lallalalalaa)

Sesungguhnya, zaman sekolah adalah saat yg paling besh sbb sgt banyak kenangn yg xkan dapat di beli macam tuh jek. Time skolah la kita belajar banyak benda baru dan kenal apa itu sahabat.

Saudara ini juga merupakan graduan dari Uitm Shah Alam, pemegang Diploma Sains Sukan. Congrates beb!!

Edited!! Beliau seorang pemain squash yg terhebat di alaf ini. sape rasa nk kurus n berpeluh2,sila ajak dia okey.Aku tumpang bangga je beb hehe

Doaku buat mu sahabat:

Semoga ko sentiasa panjang umur dan di murahkan rezeki.

Jangan nakal2, kamu suda tua.

Sentiasa diberkati Allah s.w.t dalam apa jua keadaan dan mendapat perlindungan dariNya.

Kamu adalah rakan ku buat selamanya.

Lagi 1, semoga cepat kawen ngan Wanie Rusyhdi tuh hehe

=)

p/s: Rindu mum la weyh! nanti aku v present time kita jupo deyh! nk request ke? haha

12 comments:

Ismafardi Ismail said...

wahhhhh...hahhaha...sungguh terkujat diriku...n3 ni wt aku n nangis...terharu beb...mclong, i lebiu....kwn aku dunia akhirat...=)

pengerusi persatuan sains? wakakkaa...best kan 'xtiviti' kte? (plan g lawat bilik mayat usm xjd)..huh!

dok depan skali dlm kls? wakaka...rindu weh...windu beregu ngan imie...smua soklan cgu bm, wa yg nk rembat dlu..jwb dlu..kunun nye la..heeeeeeeeee!

erkk..psl kawen, belum dpt ditentukan..lalallala..=p

thanks so much for the wishes n this n3....really3 appreciate it...hehe...

~ilyanie_usyuk~ said...

Ismafardi

Jgn nanges beb! nanti x macho hahaha

owh dear, i lebiu 2 3 and 4..
kawan smpai mati tau.

A'ah. aktiviti kite time berpersatuan sgt besh! haha

Ko memang. suke jek nk bersaing ngan aku. Da la subjek BM aku paling suke, pas tuh nk kena berebut ngan ko jawab soklan Cgu Ruhmawati ngan Cgu Zainun. naseb dorang sayang aku lebey ckit dari ko haha

U're alwiz welcome dear. kan kite kawan smpai akhirat? Aminnn

again, Happy Befday!

=)

Nurul Rushdi said...

Isma Bunny eyh? ehehe..thanks anyway!

Bru ku th cik abg sorg ni sgt la dedikasinye sms zmn skolah ituw..=P

Bangga2..ehe

Adui..terkapel ngn hot stuff plak dh..seriau den! ehehe...dak ni nkl x ms skolah dulu? wahaha....korek2

Nice blog!

Can i mencelah di antara persahabatan ini???? huhu..nk kwn jgk...=)

Ismafardi Ismail said...

wakakka...pemain sqyash yg terhebat..lalalla..citt...=p
long nk kuruskan bdn jugak ke? jom kte men squash..hehhe...


- nurul rushdi tuwwwwww..hehehe..aik..kt sini pn ade anda..kekke..mencelah la slagi ade ruang nih..=p

~ilyanie_usyuk~ said...

Nurul Rushdi

Ye, cik abg kamu sgt berdedikasihan.hihi

Owh hot stuff time tuh jek, pas tuh da x da.haha budak isma tuh, sgt nakal time persekolahan.

siap boley kapel 2 minit ngan Nad. Pas tuh, ngan sape lagi eyh dia kapel? hak2

Owh, kalau ai jawab u x ley mencelah camne? wahahaha
Juz kidding la my dear.

BOLEYH! jom2 kite bersahabat. jom kawan2. jom ngumpat2 isma..

er salam perkenalan Wanie

=)

yuhuuuuuuuuuuuu

~ilyanie_usyuk~ said...

Ismafardi

Aku memang nk kuruskan badan weyh. jom la ajar aku maen Squash. aku x reti

tsk tsk tsk =(


-> Nurul Rushdi tu sape eyh? kite x kenal la wak. Madu kite ke? hak2...

Selamat mencelah, Nurul Rushdi.

Elakkan kontroversi, tingkatkan prestasi!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tumpang wish..

HAPPY BIRTHDAY INCEK ISMAFARDI....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

~ilyanie_usyuk~ said...

Yanie Putrajaya

Hehehehe

xpe. Sila la wish kat budak busyuk tuh

hik3

Ismafardi Ismail said...

hehehe..tq cik yanie putrajaya..=p

long - hehehe..ble ko nak men squash? aku pon dh pencen lame dh..wakaka...gumuk dh pon..=))
Nurul rushdi tuh adik aku..lalalalala...
eh mclong bucuk, ble masa lak aku kapel 2 minit nagn Nad?...wakakakka..klakar gle!

Wahhh..rindunya kt skolah kb...rindu cikgu zainun, cikgu z, cikgu ruhmawati..cikgu naimah..cikgu amin..cikgu hilmi..ustzh kutong..tcer erni (rindu banget3 tcer)..hehe...sape dh name cgu kimia kte?? erkk...err..hehhe

~ilyanie_usyuk~ said...

Ismafardi

Aiyok..x tahu. Nama cgu Kimia pon ley lupa. Aiyok2x!

Cgu Kimia = Cgu Rosenee.

eyh Cgu Hilmi ada eyh? ngajo ape? cam x penah dgr pon hahaha

paling rindu kat tcer erni rahayu kan? Dala ngaja besh giler...

Rindu kan kat skolah KB. rindu nk pakai baju skolah.rindu nk baca sajak.berpidato. Ewahhh!

Eh eh buat2 lupa plak penah kapel ngan ramai org eyh. ngan ai u penah kapel x yang?

Wanie! Sila alert haha ketok2 ckit pale Isma ni.hiks

Ismafardi Ismail said...

wops...cikgu rohimi la yg ajar fizik..wakakka..silap sikit je...=p
haa..cgu rosenee..hehhe..almaklum la aku menci sgt2 kimia..dia pn wt xth je ngan kami yg dungu n bokgok subjek kimia nih..wakaka..th2 je la, cuba cmne pn still xleh catchup..waa..aku menci kimia..!!!

ble lak ko berpidato nih? eceh3....yg aku th farah xmalu tu je tg sgt la aktif..lalalalala...eh, kte satu team masa kuiz sastera peringkat kelate tuh kan? lupe dh..haha...

hmm..hmmm...kapel...ngan u? aishhh..u ni nakal la...-p

~ilyanie_usyuk~ said...

Ismafardi

eyh x baek tau mencik subjek kimia. Aku sayang gilos kat Kimia tau huhu

er aku kan suke jugak berpidato bagai dulu hehehee

auuuwwww ai nakal ke yang hiks..

no komen!