Monday, February 23, 2009

~Derma darah Di Audi, KPS UM~


Annoucement!!

Saya mewakili warga2 yg bermurah hati ingin membuat annoucement di sini.

Kepada sesiapa yg berasa terpanggil untuk menderma barang sepeket dua darah yg mengalir di badan anda, maka bace lah notis ini dengan hati yang terbuka. HEHE~


National Blood Donation(NBD) dari Fifth College, Universiti Malaya akan mengadakan satu kempen derma darah selama 3 hari.

Butir-butir kempen adalah seperti berikut:


Tempat: Auditorium, KPS, UM

Tarikh: 23-25 Feb 2009


Hari: Isnin hingga Rabu

Masa: 10a.m - 5p.m


Di harapkan anda boleh datang menderma darah.

A drop of blood,an ocean of hope!

Setitis darah, sejuta harapan...


tq =)

Owh menderma darah adalah salah satu hobi kegemaran saya. Lalalalaa

p/s: Jom weyh! Aku nk g ari Selasa. Jom jumpa2 di sana. HEHE~


p/s: Nanti2 akan keluar entry londonsale, sesiapa berminat barang2 original from UK, nantikan! =)


4 comments:

Ismafardi Ismail said...

londonsale?? wahh..mcm menarik...

huhu...aku dh lame x donet bloody hell nih..wakaka..last skali 2007..

timbul kesedaran lak mlm ni..=p

~ilyanie_usyuk~ said...

Ismafardi

Hah, apalagi.
G la derma darah weyh huhu

sonok kan ?
rasa sihat jek wuwuwuwu

madey said...

aku dh derma!!!! hehe

~ilyanie_usyuk~ said...

Madey

Iye, saya tau kamu da derma

=) HEHE~