Thursday, February 19, 2009

~~ Berjimba2 bersama BFF Part 3~

Salam...

Rasa cam da lama gile terperam cite ni kan? Kalau buat tapai pon da basi HAHA~. Maafkan saya. Saya bz berjimba makan2 dengan rakan2. Owh btw,makan2 dekat Strawberry Field sgt la sedap weyh. Aku memang suggest korang pegi makan kat ctu. kat PJ state. tp parking kena pusing2 gak la. =)


Okey. Berbalik kepada cerita tadik, time ni agak awal lagi lar kan, dalam 10 lebih da rasanya. Mula2 cam plan nk lepak uma Qilah, nk sambung2 borak lagi. Pas tuh,tekak still rasa loya n mual la plak, terlampau banyak makan kat Seoul tuh,then ingat nk minum ENO jek ke, or 100plus kan. Tetibe idea sape ntah cakap, JOm g OldTownWhite Coffee. Owh, tetibe mata cam segar-bugar gile la kan.



First time okey masuk OTWC ni. Selalu lalu jek n tgk dengan mata yg bercahaya.Mengharapkan satu hari nanti dapat jejak. Finally, jejak jugak. Ehehe order2 air Lime juice sbb nk ilang kan rasa mual. Cda n Alisa order coffee ape ntah. Da lupa. Qilah order air yg green grass ke ape ntah. pon da lupa. Erk! Baek tapayah tulis kan. HAHA X kira. Nak tulis jugak.




Owh senyuman plastik. Padahal mata memasing da mantok da time ni. =)


Saya x kenal geng ni, Sape ntah. HAHA~ Semacam gediks kan dorang. Sebenarnya malas nk taip sbb macam da lupa apa yg kitorang borakkan malam tuh. Tp yg pasti, baju oren ku menjadi bualan hangat.Weyh, baju aku, aku tau la ada bape helai beb. HAHA~ Tetibe emo.. Walalalaa


Aku nk tido atas bahu Cda, tp semacam tidak sopan la plak. Sementelah Cda kata kepale aku berat. Hiks mungkin berat dengan ilmu? Pahala? Dosa? Owh mainan dunia semata. Kiamat sudah dekat! Erk!...


See..The Ratu of Muncung!! huhu Banyak gila gossip yg kua malam tuh. Semua mengeluarkan luahan rasa la kan. Banyak gila x puas hati ngan hamba Allah tuh. Memang banyak gila lar budak tuh dapat pahala. Mampos x layan!

Ni aku nk pesan la kan, if anda tuh memang kedekut n memang berkira ngan org, x perlu lar nk berbuat2 baik. Sebabnya sangat la memualkan bila hari ini anda baik, esok2 anda mengungkit! See.Ai da terbocor identiti org tuh lak HAHA~ xpe. Dia tatau pasal blog ni sume. Watever! ~


Ha, ngko! Siap angkat2 tangan lagi nk bercerita. Macam Karam Singh Walia kan? Hiks Org sebelah dia tuh senyum2 konon.Padahal isu yg tgh di bincangkan adalah sgt HOT!


Owh tetibe cam sayu plak tgk gambar ni.Sangat kenangan! =( Tatau la bila lagi dapat berkumpul macam ni lagi kan? Xpe. ada rezeki, ada masa, dan ada jodoh kiranya, kita gather2 lagi ek my Jimbarians!


Borak dan borak lagi. Sampai ke subuh! Giler la kan. Da nak dekat subuh tuh, mata mengantok yg amat lar. Memang banyak syaitoonnn kan? Dugaan betol la time tuh. Sume menahan mata jek. Yelah, kalo da tido time 5 lebih tuh, confirm la Subuh sume xkan sedar kan. So, tahan mata. Bertahan! Yang paling kagum adalah Cda. sebab dia bercakap non-stop. X penat pon. Suke la ronggeng ngan dia hiks


Lepas subuh, gerak ke uma Syarq plak. Sambung tido. Plan nk g Uma Chika awl la kan sbb takot sesat sume ape, tp bila da tertido, 11.30 baru terjaga. Kelam-kabut mandi sume ape. HAHA~

Alhamdullilah, perjalanan kami ke rumah Nurul Haizum tuh smooth jek. Xdak sesat ke apa.

O.k, Cite pasal Seoul n jimba2 sume ni da abes k. Jangan ada yg marah2 plak ada continue2 part plak eyh =) HEHE

Tamat!!

p/s: Plan nk g Genting plak. Nanti2 la eyh. Lepas viva thesis k yang? Pokus thesis first! Luv yaa gurlss =)

8 comments:

nieja said...

wohoo..
baru nak tnya u
ade smbungan lagi x part ni
kahkahkah

madey said...

cdot memg....muncung segale muncung..

eh strawberry fields??? dh lame xg...teringat green thai curry noodles...sedap!!!!

eh nape korg panggil area situ pj state???!!!

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

KAHKAHKAH~

Ha, u la org yg ai tujukan pernyataan tuh hiks

ai tau, kalo ada sambungan, sure u bising2 punyer.

~ilyanie_usyuk~ said...

Madey

Green Thai cauury noodles dia sedap ke weyh?huhu

nanti nk try la.nanti kite g sesame eyh? Ecewah!

ntah ek. aku bantai jek, aku ikot Syak. apa nama area tuh ek?

=)

s.y.a.r.q said...

btol lah PJ state weyh...

nP ko tny mcm tuh madey??

madey said...

aku set aje...ooo aku xtau syak..memg pj state ke? ingatkan ss23 ke, ss24 ke, ss1 ke...mcm name negeri plak

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

A'a kan Syarq, aku tatau pape.

HAHA~

yg aku tau, masuk keta, dok diam2, da smpai, kuar jek dari keta...

Whahahaaaa
=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Madey

Er sekrang da tahukan?

SO, kalo nk g makan sana, ajak aku eyh?

plz plz plz