Monday, February 16, 2009

~My Gurls, Genting jom!!~

Salam

Owh pagi ini bangun agak lewat, tp boley consider pagi la kan? hiks Siap mandi basuh kain sume, turun lunch di dewan makan. Cam da lama gile kot x lunch kat DM. Lauk ikan keli, besar gile ikan, x abis makan. EHehe kan enul kan?

Pas tuh, YM ngan Qilah. Dak ini ngan praktikal kat Subang. Dia ni maen cilok jek ek. If ko bace blog aku ni, sila buat keje weyh. Jangan asek nak maen game Warriors menatang ape tuh ha? HAK3x

Guess what? sekarang ni, kengkawan ku sedang demam Game Pet Society di facebook. Memang selama ni sume cam da ada akaun fb kan, tp nk explore bagai tuh, malas la kan. sbb cam bz.

Then, start laz week, sume org cam bz dengan game ni.Nak2 org yg dok kat Kerinchi tuh. Pergi bilik ni, ngah maen run kat stadium, g bilik ni, ngah bagi pet dia makan2 n mandi2 bagai. Tergelak aku tgk sambil mulut ngah makan eskem asam boi. nyum3x

Erm Syak! Nama pet ko KOMKOM eyh? sebutan dia cam hantu KOMKOM tuh ke? QIlah kata, pet ko cam nama hantu KOMKOM. HAHAHA (gelak guling2 eyh!)

Nama pet saya, Usyuk. Owhh so sweet! =)

Nama Pet Intan, Uh-hu. Chumel la kot.

Nama Pet Suelaiey, Comel. Comel la sgt. KAH3x

Nama Pet Cda, BETBET! Erk, pelik jek.

Nama pet Qilah, Ganmo? Wekkk kejadahnyer ntah nama ni. Hiks

Erm aku da malas nk layan frenster sgt, ntah ek, sbb cam banyak sgt virus + ada la manusia yg aku x suke dok usha2 fs aku. Nyampah siott.. =(

Tp aku bukak la sometimes untuk melihat komen2 dari rakan2. Kalo idak, aku layan fb jek la even nk loading kat bilik ni,lambat namampos!

Okey, tutup cite fb.

Tengah dok YM ngan Qilah kan, dia tibe BUZZ aku cakap, bila nk g Genting?

What? Genting?? Wohooo beshnyerrrrrr!

Er tergamam aku. Mimpi apa minah ni. Rupanya, kawan dia ada YM dia, laz week dorang pergi, cuaca sume cam elok gile, so cam besh la g laz weken kan.

Erm memang la kitorang ada plan nk g Genting sbb lepas ni, Insyaalah sume cam da grad kan, so tatau bila nk jumpa lagi. Plan nk berjimba di Genting la kan, nk pergi ramai2, Hananiey wajib pergi okey!

Then, tatau bila date yg sesuai. Aku prefer after viva thesis la kan. Tp Qilah cam da nk alek uma sbb time awl bulan 4 dia cam da abis LI. Tp aku x kesah jek nk g bila2. Nak g arini pon aku layannn jek Ahahahaha

Uh, tatau la bila yg okey eyh?

Weyh, korang , agak2 bila yg besh eyh?

p/s: Dlam pale asek pikir berjimba jek. Uhuiiii

13 comments:

hananiEy said...

woho jimbarians nmpk nye aktiviti amat padat.

start dr seoul , pastu old town

sekarg genting ek.


ihihi

;)


mc long, i cm bz sbb pas ni tros nk g LI + ma i kate if nk g genting dye nk ikut sekaly.

miahahahaha


sungguh x best ;P

if i x de pun, aktiviti jimbarian ni perlu d teruskan!`


go jimbarians!!~ ihihhi

i support dr blakang. ihih

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

huhuhuh~
aku pom on jer bila2 nk g genting..
sgt teruja nk berjimba bersama2 rakan2 di sana..
hehe~

p/s..lps nih da xde eskrem asam boi..
=p

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

Er xkan support dari blakang jek kot HAk3x..

erm ajak la mama u sekaly yang. boley dia mengenang zaman remajanya. Ewaahh!

Erm xpe. Nanti kite bowling eyh?

pape pon, settle kan thesis first

Wuhuuuu

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Suelaiey

Okey. u tanya la budak laen yang. Agak2 bila eyh? time u x keje la kan.uhuiiii

p/s: Ala nape da xdak eskem asam boi da? uwaaaaaa =(

Dieyla said...

this wiken la!
HAHAHA~

wowowowo~
meronggeng ke genting mmg best gile KOT!!

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

this wiken cam xley la yang. NK g tgk PGL!
HAHA!

tiap2 mgu beronggeng.uhuuiiii

sgt besh dapat meronggeng ngan BFF kan?

=)

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

kalu nk g genting, i sanggup mintak cuti keje..hehehe...

nnt kite plan..

p/s..eskrem tlah di habiskan oleh daku sbb kepanasan sbb kipas bilik rosak..plastik eskrem pom da abes...
huhuhu~

nieja said...

hoi
ape ni nak bjalan je keje
aish..

genting?
woho sronok nya.
frust lak smlm x ikot
my cuzzy g sane :(
isk.

ape ni asyek makan
eskrem asamboi.
saje je kan

~ilyanie_usyuk~ said...

Suelaiey

O.k yang. Nanti kite plan time rest class DS eyh? Hehe sgt x sabar oooo


p/s: xnk sayang u da. Mencik!

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

tu la u, rugi besar ooo.
g genting kan besh, lagi2 nk berjimba!

uhuiiii!

HAHAHA~

eskem asam boi da abes la

=( uwaaaaaaaaaa

s.y.a.r.q said...

adoiyaiii...


pape pon nk berjimba2 kene setel kan thesis dulu maa..

klu x siap x sonang ati lah...

;D

pas exam lah beb!!

:)

s.y.a.r.q said...

eh cop cop cop

baru terhengat.. Komkom aku tuh bukan antu komkom tau...

Tapi Komkom yg sangat lah cumel...

:p ;p

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

A'ah kan, lepas settle thesis pon okey jugak kan..huhu


HAHAHA~

hANTU komkom.. HUHU soramnyaaaa