Monday, February 9, 2009

~ Amek Mood~

Salam...

Semalam x tido sbb pergi berjimba2 bersama BFF, rakan2 tersayang...Wehuhuhuhu Sgt la besh. Ingat after 2 pagi tuh, nk alek trus n nk tido n pagi esok bley g wedding Chika awal2. Sekali sume cam Mood nk Gossip jek sepanjang hayat, so sambung di rumah Qilah kat Vista Angkasa smpai ler ke Subuh. Hadeyh! .

Ke mana kami melepak? Di mana? Mengapa? Bersama siapa? tgu nexy entry hehehe


Wohooo.. First destination. Makan dengan sgt banyakkkk =)

besh giler lar. Sume makanan ada. Besh Besh. Sgt besh lar. X dapat di ungkap ngan kata2.. Besh!



Di sini baru la gossip sume kuar. Amek ko. Sape suh carik pasal ngan KAMI and the gang. Balun habis2 an gossip..HAHAHA

besh besh besh

Mesti ley bayangkan betapa banyak beshnyerrr kan. Kira ada bape kali besh dalam entry ni hohoho


p/s: Amek mood nk update blog ni hehe badan still penat lagi =(

8 comments:

nieja said...

alamak.
ingat u update
psal wed chika

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

HAHAHA..

sory nieja.

still waiting da pics from Fara-d!
=)

fara-D said...

woi woi. carik alasan tunggu pic aku kalo, sampai pengsan la tak update. isk mcLong neh!!
wei...penin byk sgt gamba neh........huaaaah!

~ilyanie_usyuk~ said...

HAHAHA~

alasan yg begitu kukuh beb. Senang nk selamatkan diri.

Upload la fotopages, nanti aku grab dari ctu jek la k...hehehe

s.y.a.r.q said...

huhuhuuuhuhu...

hadeyhhhh...x sabor nk nunggu gambor nie....


ehem2 ... sueeeeeeeeeee

Ismafardi Ismail said...

byk btl acara mkn kamu ye?

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

Yuhuuu...gmbar makan2 suda ku transfer.

nk ke? wahahahaaa

~ilyanie_usyuk~ said...

Ismafardi

er kami memang. hidup untuk makan kan?

Lalallalaaa

Saya tahu kamu jelesh.. Wahahahaaha