Tuesday, March 10, 2009

~Wajah Background Desktop saya~

Salam..

Madey tag saya. Kena la langsaikan hutang-piutang. Isma, hutang tag u nanti, ai jawab ea. Tengok la esok2 ke eyh? HEHE~



RULES:

1. Print screen your desktop/laptop background in Paint

3. Insert 3 pictures of it in your entry (image size: LARGE)



2. Then, crop into 2 parts

Ni aku da crop part 1.

Ni crop part 2 plak. Okey?

4. Write something about it


Ini wajah background desktop saya. Hihi Gambar kenangan semasa di Kenny Rogers bulan 1 arituh. Malas nak tukar bcakground. Nanti2 la. Erm gambar ini sangat kenangan. Rindu saat nak bergembira macam ni lagi.

Sebab apa pilih gambar ni? Sebab suka + sayang yang amat BFF saya. =( Ada pics BFF ngan makanan yang sedap2 kan. Yuhuuuuu

Sangat rindu mereka. Sangat amat rindu lar. Sob sob sob. Ni baru separuh dari mereka hiks

Okey, selesai sudah. Fuh, lega!

5.Tag your friends

Dieyla
- Kalo free, buat tau.I tau u bz cari baju dinner hiks
Ismafardi- Hamek ko tokey london sale, sape suh tag aku banyak2. Wajib jawab. HAHA~
Wanie Rushdi- Awak, sila jawab tau. Hihi
Lina- Ha, yang ni pon kena jawab jugak. Harusssss
Lea Fareesya-Yang,mesti backgroud kamu cute-mute kan?

4 comments:

madey said...

eh ade muke aku =p

~ilyanie_usyuk~ said...

Madey

YUp, ada muka awak bang kodey oi
hiks

hananiEy said...

mc long!~

n i miss you too.

muahx muahx

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

Owh Hanannnnnnnnnnnnn!

Ai mish u threeeeeee yang.

sangat amat rindu LOL...

=(