Thursday, March 19, 2009

~Hari ini hari Khamis~


Salam...

Hari ini hari Khamis. Hari ini 19 March 2009. Hari ini dinner Kolej 8.Kolej Kediaman Kinabalu.

Baju x iron lagi. Tudung tatau nak pakai tudung ape.Pastuh, handbag pon tada. Pastuh, masquerade pon tada. Macam mane nak pergi dinner? if xdak masquerade boley x eyh?
HAHAHAHAHAHAHHAHAAHA~

Malas nak pikir pasal dinner. Nak pikir makan aje. Bukan best pon dinner nanti. Yang saya tahu, saya nak amek gambar dengan Lia. Itu aje. Sebab last year x dapat bergambar same2. Nak balas dendam tahun ni. =)


Dinner paling sempoi la kot tahun ni. Aku memang x hengat langsung dinner ari Khamis.
Sampai lar lunch semalam sembang-sembang and borak-borak dengan Sue, Yat n Intan semua,
baru teringat yang dinner ku adalah esoknya. Bermaksud hari ini.



Dinner kali ni dekat Sunway Resort Hotel & Spa. Orang kata hotelnya cantek. Cantek la kot eyh. Gambar yang kat atas ni pon aku google jek. Perghhh. X prepare pape pon. Da la kena pakai masquerade bagai. Leceh lar.

Dinner kali ni x masuk dalam list kalendar aku pon. Sebab aku macam dalam 2 la. Either nak pergi or tak. Nanti pergi, akan hadap mereka yang x besh. Yang xnak ada dipandangan mata. Sebab bukan besh pon dinner if xdak my geng a.k.a my BFF. Tapi tak apalah. Sebab ada Ainul ngan Kak Yana sebagai penawar hati, pengubat duka dan peneman. Dekat dorang jek la tempat aku bermanja nanti. Ececeyh! HEHEHE~



Okey la. Wish me luck lar untuk dinner nanti. Rasa tak semangat langsung nak pergi. Kalau tak pergi, da bayar pon. Da masuk akaun pon. Kalau tak pergi, tatau lagi bila nak nyanyi lagu UM yang maha best itu. (Dieyla,jangan kutuk eyh.Lagu UM besh tau! =) HEHE~)Kalau tak pergi jugak, akan kelaparan di bilik. Kalau tak pergi jugak, akan bersendirian dan keseorangan di bilik. Kalau tak pergi jugak, akan menangis keseorangan meratapi kesedihan hidup.

Fuh! seramnya. Buatnya ada org India masuk floor lagi ke? Aishh tanak aku. Macam fobia jek dengar cerita-cerita macam tuh. Nak pergi kencing tengah-tengah malam pon da jadi takot.
Kalo terserempak hantu ke, boley la ko nak fuh kanan, fuh kiri, bace ayat Kursi bagai kan.
Ni terserampak ngan manusia berhati binatang, macam mane?

Itu semua alasan kena pergi. So, keputusannya adalah HARUSSS PERGI!!



Okey. Nanti kalo ada cerita-ceriti yang best pasal dinner terakhir ku di UM ni, nanti aku hapdet tau.

Luv u guys.

Daa~

p/s: Hari ni terlebey tido. Qada' tido sebab penat pergi Genting x habes lagi. Cerita pasal Genting, nanti2 la eyh? =)

10 comments:

Dieyla said...

wohoiii!!
bole pulak u tak ingat bile dinner.
i ni punya la semanagat nak diner!
HAHAHAHAHA~

wah.
rasa cam nak pegi diner lagi la.
if u tanak pegi meh bagi i ganti.
muahahahaha~


err..
apa yg sedap sgt ntah dengan lagu um die tu.
:P


p.s : tolong la buang lagu kat blog u ni. dah bosan dah dengar. WAKAKAKAKA~

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

HAHAHA~
Nak wat camne beb, memang ai x hengat langsung.
Memang lgsung x hengat lar.

JOm pergi dinner.
Jommm..
Meja ai ada kosong.
budak tuh tanak pergi.

Erk lagu UM memang sedap.
Bilik u no bape?level bape?
belasah arnab kang.
tgal kaki 3 jek.
HAHHAHAAH~

reply p/s: Malas nak buang. Padan muka HIKHIKHIK sebab senang nak tau if dengar lagu ni jek,ada lah tuh sape2 yang bukak blog ai dalam lab.

Okey2. Nanti ada masa, ai tukar k.
Nak request lagu apa2 x?

=)

Redbloodsnow said...

A'ah btol tuh ilyanie...if xde geng² keras, mcm x best jek dinner tuh kan...tp kan yang..makannnn tueee weh. pergi je la

t ko buat bodo jek nengok org² yg x nak dipandang dek mate ko..hahaha

:P

~ilyanie_usyuk~ said...

RedBloodSnow

Yup. Kurang la cikit ke besh-an dinner tuh nanti.tapi sebab makanan, terpaksa la pergi.
Terpaksa konon.
HAHAHA~

Okey, wat bodo jek. yg penting, makan smpai kenyang.

tq kak.

=)

Liz said...

i nak ikot p dinner!!

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz

JOmmmmmm...
jom..
Hiks

u kat mane ni?

=)

nieja said...

wah..
best tu..
so, u pegik tak ni?
update la lau u pegik
nak tgk pic!!!!!

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

Ai pergi la yang
Hiks

okey, nanti ai hapdet eyh?
hehe

=)

caNNyGurl said...

mane gamba dinner nye..pantas upload..if ade gamba cik funna sile upload skali..aku nak tgk handbag ape dia pakai sbb dia sebok cr handbag ptg dinner terbabit..

hoho

~ilyanie_usyuk~ said...

Canny Gurl

ala nanti2 la.
nanti aku update cite dinner eyh?
Mlas nk upload gmbar dowh.
tenet lembap.

HAHAHA~
Gambar ngan funna ada, tapi gambar handbag dia xdak.
dia x pakai kot time amek gmbar ngan aku tuh

Hiks

=)