Monday, March 16, 2009

~Hallo semua~

Salam...

Hello kembali kepada anda semua. Chewahhh... Macam ape jek intro.

Erm da nak dekat 5 hari kot aku x update kan? Agak2 korang rindu aku x eyh?
Ala cakap la rindu. HAHA~ Sape cakap rindu, nanti aku lanje Choki-Choki. (dalam mimpi! Hiks)

Aku pulang ke kampung halaman pada hari Khamis yang lepas sebab cousin aku nak kahwen pada hari Sabtunya. So, aku taknak la lepaskan peluang untuk acara makan2 nanti. HAHA~ tuh jek sebab aku nak alek sebenarnya.

Er xdak la. Nampak macam keji sangat jek kan. Sebenarnya, ni adalah cousin yang aku paling rapat lar. Aku xnak la melepaskan peluang menyaksikan hari bahagia si dia. Sedih la plak. Dia da kahwen, mesti da xley maen lompat2 macam dulu da.

Sesungguhnya, majlis perkahwinan adalah sangat memenatkan. Di tambah ngan hujan lagi. Hujan rahmat orang kata. Orang kata, bukan saya kata. Memang penat jiwa raga. Hasilnya, aku demam + smpai arini x baik2 lagi. =( Tapi alhamdullilah, semuanya berjalan dengan lancar sekali.

Tapi pengalaman aku lambat check in time kat LCCT hari Khamis arituh, memang pengalaman paling mengerikan. Nanti aku cerita2 next entry k. HAHA~ Sape suruh turun lambat. Bukan aku yg lambat, bus tuh yang lambat. Tetap xnak mengaku salah.

Tapi paling hampeh, boley x aku x trasfer gambar kawen tuh? boley x? hiks Kamera tuh dekat rumah. Tiadalah gambar mereka untuk tatapan umum di sebabkan aku yang sengal ini.Tapelah. Aku update tanpa gambar jek la nanti ea.

Dan lagi satu, aku telah selamat sampai di kolej terchenta pada hari Ahad, iaitu semalam. Flight pukul 5 petang. Nasib baik x delay. Sebab riso jugak, kat Kota Bharu smalam hujan lebat menggila and mendung semacam.

Dan sekarang hari ini, aku masih homesick lagi. X puas dok umah. =(

Okey, itu aje. Banyak benda nak kena settle. X sempat nak relax lama2. Bila la semua ini akan berakhir. Mengharapkan keajaiban akan berlaku. Moga-moga. Aminnn...


p/s: Saya nak ucap sorry sangat2 sebab x dapat bertemu mata memadu kasih dengan saudara Ismafardi di atas kesuntukkan masa yang mencemburui kita. Di harap permohonan maaf secara terbuka ini diterima oley anda seadanya.
Beb, lain kali aku alek, kita together2 eyh. Sorry again.

2 comments:

LondonSale said...

errr...let me think 1st..
hmm..hmmm..k lah k lah..wek!

janji bukan men la..hahaha..
xpela long..len kali..;p

~ilyanie_usyuk~ said...

London Sale

HAAHHAHA~
kena pikir2 jugak ke?
HUHU~

Nak buat macam mane, masa x mengizinkan.
okey yang, laen kali eyh.
HEHEHE~