Tuesday, March 10, 2009

~ Big Apple Mid Valley~

Salam...

Setelah sekian lama teringin dan kepingin nak makan Donut Big Apple, akhirnya impian itu terlaksana juga pada hari Ahad, iaitu semalam. Rindu gila nak makan donut ni, sebab dulu hampir setiap mgu, setiap hari kot makan. Dulu geng Big Apple kan duduk kolej. So, senang la nak pergi beli sama-sama. Sekarang kan semua dah duduk jauh. Jarang2 la dapat makan. Padahal kalau pergi Mid Valley boley jek pergi beli sendiri. Tapi feel dia laen tau bila makan ngan dorang ni. Hiks..


Dengan itu, saya dengan tulus mulusnya, mempersembahkan... Treng treng treng teng teng!!


BIG APPLE DONUTS!!


Semangat gila nak amek gambar sebelum makan. Sebab? Nak menunjuk2 la yang saya da makan donut ni. Lepas ni da tayah nak mengidam ke apa kan. nyum nyum nyum. Kitorang beli 6 ketul. Sorang 2 ketul. Beli 6 la murah sikit kan. Pemakan Donut ini adalah aku, Sue n Syarq.



Yang ni paling faveret! Alien Donut !! huhu Yang belah kiri gambar tuh, ha tuh la Alien. Yang belah kanan tuh, x ingat la apa nama dia. Rasanya pon sedapp sekali. Tapi tetap x ley kalahkan Alien. Cokolat cair di mulut beb. Aduhhh. Teringat2 plak. Cam nak beli lagi jek. =(

Yang kat bawah ni plak, ni saje nak try test power skill amek gambar.Berazam nak lagi terror dari Madey. HEHE~ Usaha Asas Jaya kan?


Erm amek dari view sini plak. HEHE~ Saje jek kasi sape2 yang ngidam nak makan tuh ngidam.


Okey. Entry tamat secara mengejut. Sebab nak pergi tido. Okey, jomm tido semua.
Daa~

p/s: Da bape hari da lepak kat uma Syarq n Sue kat Kerinchi ni, x reti2 nk alek ke? Muehehheee =)

6 comments:

hananiEy said...

mc long!~

ryndu nk mkn alien ngn kamuuuu


;)

mkn ngn org len x beessst

kureng je ase dye


;)

lina said...

dulu.. kite pun taksub gile ngn big apple nih. boleh kate selalu la ke midveli semata-mata kerana big Apple.

but sejak dh ade kt mines, dh x taksub dh. siap wat x heran dh kt big Apple ;p

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

Yup!
Sangat rindu nak makan ngan u yang.
Rindu amat sangat HUHU~

Nanti ada masa, kita makan same2 eyh yang
Selamat bekerja

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

lina

HAHA~
lawak la kamu ni lina.
Kita kan,smpai sekarang taksub giler.
giler namati punya taksub lar
huhu

nieja said...

nakkkkkkkkkkk

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

Nak ke?
Amek la
Wkakakakakaaa
=)