Sunday, March 22, 2009

~Blogger sakit ke?~

Salam...

Apesal ntah.
Aku nak wat scheduled entry, tapi dia terus publish.
Ngeng betol lar.

Blogger da bengong ke hape ni?

Semalam pulak, aku nak komen and nak edit post.
Siap xley nak sign in, nak reply komen pon xley.
Asek lar Google Error ajek.
Syarq kata, pakcik Google da tua, sebab tuh da banyak sakit.
Da banyak x betul sangat.

Kesian....


p/s: tension dowh. =(

14 comments:

Liz said...

haah...blogger bengong gile skang..
pastu org update pon tatau..puas nak cek satu2

Dieyla said...

erk.
haha wp pun ngah bengong!
i lagi terok!
siap boleh ilang bende i type!
ish.
takyah blog dah lah camni.
buat sakit hati.

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz

A'ah.
U hapdet lagi la ai x perasan.
Nieja update pon ai tatau pape.
Dieyla update jek ai tahu.
HAHAHA~

bengong kan blogger.
kenapa ntah

=(

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

wp pon bengong gak eyh?
Patot la entry x kuar.
Tajuk entry jek kua.
Hiks

Erk! tayah belog?
Macam x percaya jek.
Blog dan Dieyla sememangnya xdapat dipisahkan lagi.
Muahahahhahaaa

s.y.a.r.q said...

Huhuhuhuhuhu,,,,

sabor2... Siler kesian kan pakcik google..

kite nnt dah tua pon mcm tu jugak..

hahahahahahahahah

:D

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

Iye sabar da ni.
Kalo x sabar, mau saja dihentak papan kekunci ni.
Tapi memikirkan thesis belum sempurna, sabar jek la dulu.

Hiks
=)

nieja said...

smua blog bengom pon
saket ati gak
hahaha..
wp pon same je kot
adei..

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

Erm ntah lar.
Apa kena ntah semalam sume macam biol.
Saket hati.
nasib baik entry x hilang2 macam Dieyla.

=)

caNNyGurl said...

nape blog aku mcm xde problem pon..

ngehngehh

~ilyanie_usyuk~ said...

Canny Gurl

Ceyyy berlagak pulak.
takpe.takpe.
tgu la suatu hari nanti

HAHAHA~

Liz said...

i apdet mmg takkan perasan punye sbb da private!

Liz said...

blog i da beratus entry gak..tp tak sehebat ur blog..ampehs! la ni kene privatekan plak..hampehs darab 2

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz

Owh kalo da private, dia x gtau da update eyh?
owh o.k
HEHE!

got it!

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz

Sabo sabo weyh.
takpe.
tahan lagi 4 mgu jek.
lepas tuh, blah la weyh
uhuks