Monday, March 30, 2009

~BORIA ASKINA~

Salam...

Tadi sebagaimana yang telah di janjikan, telah terpergi ke Dewan Tunku Canselor a.k.a DTC. Sebab hati meronta-ronta nak tgk Boria, maka msg Funna, nak tumpang dia. Dia pon on jek. Baik betul Funna ni. Ececey! Thank You Funna. Sayang awak. Tetibe~ HAHAHA. Mengades kan?

Owh memula plan macam dalam 5-6 orang nak pergi. O.K fine, jalan kaki reramai. Tup2, tgal 2 orang jek nak pergi. Time pergi macam berani lagi lar kalau nak jalan ke bawah kan, tapi time balik nanti, macam seram gila yang amat jek kalau hanya berdua berjalan kaki pulang ke asrama kolej. Erk! Silap2 kami pulang berlima ke apa kan, tambah2 lalu dekat area APM ngan Sc Comp tuh. Kecut perut weyh.

O.k. Lupakan. Jangan ingat kisah hantu ke ape ke. Da tengah malam ni. Teruskan. Tumpang Funna dengan gembiranya. Mas Hidir pon ada jugak.

Sampai-sampai tuh, pertandingan da start da. Dapat tengok separuh jek persembahan Kolej 8. Sebab kami da terlewat. Tak apalah. Tu pon macam da puas hati. Oh, ye! Kepada sesiapa yang ada merecord video Boria tadi, saya nak mintak copy boley? Saya nak tgk full version punya. HEHE~ TQ.

Dan selepas dalam 6 group macam tuh, keputusan pun di umumkan. Aku takdalah expect tinggi sangat. Tapi biasanya, kalau Boria, memang Kolej 8 ni agak terror la jugak. Hiks

Keputusannya:

Tempat pertama: Kolej Kediaman Ke-9
Tempat ke-2: Kolej Kediaman Ke-8 !!!
Tempat ke-3 : Kolej Kediaman ke-12
Tempat ke-4 : Kolej Kediaman ke-5
tempat ke-5 : Kolej Kediaman Ke- 2

Yeaayyy! Tak sia-sia aku datang menyokong. Dapat jugak No.2. Pergi dengan Ainul. Pulang dengan kepuasan. HUHU~

Dan reward kepada diri sendiri, malam ini harus stay up. Kalau mengantuk macam mane? Pergi tidur la. HAHA~

Daa~

p/s: Thank You again Funna sebab sudi tumpangkan pergi dan balik. Hehe

p/s lagi: Sila fokus kepada thesis. Tension kembali! =(

12 comments:

hananiEy said...

hihiih

kn mc long, ai pun same, cm bergembire.. pastu bile hadap thesis je.. tension kembaly menjelma

;)

ihihih

i tgk AF kt umah, ahaha tv on, lampu je tutp

hahaha


;P

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

Yup! Tension la yang.
Bila thesis nak siap ni.
Burim lar.
=(

Owh patot la ai macam pelik. u tgk AF kat mane? rupanya kat uma dalam gulap bin gulita.
Ahaks

ainul's said...

AHA..BEST KN MCLONG
W/PON KITA JE SEMANGAT LEBIH2
BERBALOI..LAWAK GILER
BEST2..

MCLONG PS NI KNA STUDY..TENSION TERUS

s.y.a.r.q said...

tau xper...

tension yg amat nie!!!

tetiber menyelit.. :p

~ilyanie_usyuk~ said...

Ainul

Yup. besh sesangat!
Tq yang
Hiks
tercapai jugak impian kita nak tgk boria kan?

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

Yup.
da start menggigil, rasa x cukup tangan.
Semua nak kena pikir.
Hadoiii

=(

caNNyGurl said...

gile dh lame x g feseni..

dan teringin masuk feseni..

nganganaga

~ilyanie_usyuk~ said...

CannyGurl

HAHAHA~
ko kan da lama x menjejak uni ini.
Sila datang selepas dapat gaji ea
Ahaks

=)

nieja said...

eh ape ni
i ttgal n3 u
cis!

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja


AHAHA~
sila catch up balik ea.

=)

nieja said...

dah dah

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

O.k.
Gud gurl

=)