Tuesday, March 10, 2009

~ Gadis2 Pink di Lab DS~


Salam...

Tarikh kejadian : 4hb Mac 2009
Hari: Ahad
Tempat: Lab MM4, FSKTM, UM

Entry berciri santai sahaja. Sengaja menayangkan semangat setiakawan BFF. =)

Aku sengaja mencadangkan pakai baju kaler pink time class Distributed System. x sangka plak semua macam semangat nak pakai kan. HEHE~ Aku nak iron baju pink ni sebab senang gila nk iron. Iron sekali jek terus hilang kedut. Pendek kata, macam x cerewet lar kan.


Owh antara cameraman yang sudi tolong kitorang amek gambar kat dalam lab. Jejaka berbaju hitam. Jejaka yang sebelah dia tuh plak, sangat boikot barangan Israel. KFC pon dia xnak makan. Dorang ni konon2 jek malu, padahal tringin sangat nak muka dorang di tempek dalam blog ni ahaks... TQ Azim. Sengaja letak gambar ni senget.

Sesi berebut masuk dalam camera. Sanggup pandang atas langit walau terkena panahan silau cahaya matahari. Usaha, chaiyok2x!!


Dah tergelak2 da. X tahan panas. Teka sapa yang pegang kamera?


On da way ke kereta. My hump, my hump my hump~


Posing kat kereta yang banyak berjasa kat kitorang. Hiks No Plat kereta terpaksa dirahsiakan. Takot org amek buat nombor ekor ke kan? HAHA~ poyo namampos.

Gediks lagi. Lantak la org depan sana nak tgk ke ape, yang penting ada gambar kenangan bergambar dalam mood merah jambu. Teringat cerita Sutun kan? =)


Dalam kereta, berusaha lagi nak amek gmbar kat cermin pandang belakang dalam kereta. Cane eyh nak amek gambar kat cini, tp x nmpak kamera. Sape ada tips? Ajar ckit yang.

Mengikut bontot bus UM. Time ni nak g 12th, nak g makan. Memasing da kelaparan da.


Yat offer nak amekkan gambar kitorang dalam kereta chumel ini. Percaya atau tidak, kereta ini mampu memuatkan 8 orang gadis. Believe it or not? Please!! Believe it! Kami da melakukannya!!

Okey, suda2 la tuh mengada2 di blog sendiri. Nanti naek muak plak korang asek hadap gambar aku banyak2 kan?

Tapi korang pernah ke macam ni? Nak pakai baju kaler kuning, sume nak pakai kuning? x pernah kan?x kan? ceyyy...

Erm berjaya hapdet blog secara marathon. Yeahhh!

Alamak, tagged dari Isma x buat lagi. Esok la eyh? Lagi 3 hari nak alek uma, x sabarnyer! =)

Daa~

p/s: This week tema hijau plak kan Sue kan? Hijau hijau Hijau. Hiks =)

16 comments:

Dieyla said...

gile ah buat bumper update.
mmg rajen gile ah!
hahaha~


erk.
suwit gile siyot sume pakai pink.
lain kali ajak la i skali.
ngeh3~

s.y.a.r.q said...

esok pakai ijau pulakkk....

mesti klu de org yg pasan kate kite ngengader ek??

:(

caNNyGurl said...

beb

nak 1 kupon kenny rogers free...ngidam nehh..nak makan xde duett...sob sob

*tetibe entry pink aku ckp pasal kenny ape kekdahnyee dah lapa bagai nehhh*

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

Saya kan pelajar contoh, memang rajin
Muehehehee

Okey, nanti nak pakai Pink , ai roger u key yang?
esok hijau eyh

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

Ele ngengader pon, ngengader lar.
yang penting, kita enjoy.

Yuhuuuuuuuuu!

~ilyanie_usyuk~ said...

Canny Gurl

Ahaks ahaks ahaks

da lapar bagai ke?
Alalalalal cian dia.
Sila terjah kenny ea yang.

A'ah ko,entry laen, komen laen.

Hiks

=)

rye said...

mcl0ng..ak n d gang du dh penah r pkai bj same kale..kale hijo..hee..=D..siap bergmbr 1 fac..tp bkn final year r..2nd year kot time 2..
nway..cute gle korg in pink..jelez x d ak..=p

nieja said...

i tau..
u yg snap pic kan?
elehhh..

hahaha..

eh eh..
i pnah gak cmtu
pakat ngan clsmate pkai
baju kaler same..
tp time skolah n diploma
dlu r.. skrg dah malas haha..
kcuali ade event pape je..

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

yeah!!!
esok pkai hijau..
ni nk g gosok baju..

nieja said...

hoi hoi!
rendu la.

~ilyanie_usyuk~ said...

Rye

Ala ko penah buat ke?
ahaks..

tapi ko tetap jelesh kan sbb
ko tiada dalam gambar.
I am sorry

HEHE~

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

Er camne u tau ai yang tukang amek gambar?
Hiks
terror u..

Erm u pon penah pakai baju kaler same eyh reramai?
Bagus...
semangat setiakawan gtu kan. HUHU~

~ilyanie_usyuk~ said...

Suelaiey
yeahhh berjaya pakai baju kaler hijo

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

Uhuiiiiiiiiii
ai pon rendu gila kat u
Hiks

=)

Redbloodsnow said...

uiiii....tuh baru kawan kan. sorg pakai kaler pinkm sume dok ikut pakai..hahaha

cayalahhhh!!! meh mehhh...esok kai kaler merah menyala jatungku lak ehz...hehehee


:P

~ilyanie_usyuk~ said...

Redbloodsnow

HAHA~
tuh la kak Zie.
nk pakai merah menyala gak ni.
faveret kaler kak Zie kan?
Hiks
Tapi tunggu masa yg sesuai.

Nanti da pakai, kita update k.
TQ

=)