Sunday, March 22, 2009

~Dinner MAK ke-24 ( Part 3 )~


Salam...

Finally, the 3rd part sudah kuar. Maka akan berakhir la entry ini. Jangan marah saya. Marahkan theme dinner ini. hiks Berpinar-pinar mata tengok semua orang in Black & Red. Gambar di atas adalah gambar kami bertujuh. yang 2 orang lagi tuh adalah pasangan kekasih. Erk! Perlu ke aku mention kat sini.


Apasal entah aku macam sengal. Thanx buatkan masquerade ini. Pergi dinner dengan xdak perasaan sangat. Dalam kepala, pikir nak makan jek.


Gambar bersama Na. Da nak abis dinner baru sempat nak amek gambar. Lepas VVIP keluar jek, ada lagi satu persembahan dari BUNKFACE. Before dia start nyanyi tuh, dia panggil lar semua come forward ber lompat-lompatan dengan dia kat atas stage tuh. HAHA~ Teruja weyh nak g depan. Mula2 macam malas, tapi bila tengok ramai da g serbu ke depan, pergi la jugak.

Ketika menyanyi lagu Situasi. Ramai plak melompat terkinja-kinja. HUHU~ Aku bukan minat BUNKFACE sangat pon. Tengok pon macam takda perasaan. Hiks

Antara gambar Bunkface yang sempat di snap. Layannnn!


Lepas tuh,ternampak kak Wahir. Dia ni dulu PM sel aku time first year. Dia ingat2 lupa lar nama aku, muka jek dia still cam. Dia sekarang keja dekat pejabat NC. Makin cantik dia. Bila nak kawen kak? HEHE~ Lepas tuh nampak Farah, rummate Ainul. Amek lagi gambar.

Time tengah teruja yang tak berapa teruja tengok show Bunkface, ternampak plak Funna. Apalaga, teruja macam da lama x jumpa. Yelah, dia keja, jarang la nak terserempak kat kolej ke apa kan. Siap salam ciyum pipi bagai.

Ha, AJ. Ni gambar aku ngan Funna da Great. Tapi time ni dia x pakai handbag putih dia tuh lar. Sorry. HEHE~ Funna memang suka wat muka time amek gambar. Sebaik chumel. Pujian penuh makna. Beb, bila masuk gaji eyh? HEHEHE~


Lepas tuh, jalan2 cari Lea. Sebab da janji nak amek gambar sama kan. Tanya Hana, mana Lea? Dia kata, Lea pun carik jugak. Mana ntah dia. Tup tup suda ada di depan mata. Owh, menjerit ke-happy-an.

Lea adalah my x-rummate. Rummate last year. Dia adalah rummate terbaekkkkkk saya.

Owh, Luv u damn much la dear. Sangat rindu kamu tau. Rindu nak gelak-gelak and cerita2 dengan kamu. Rindu nak tengok kamu nanges. Wakkakakakaka~


Pic from Lea handset. Not bad la yang even 2.0 MP jek. Hehe~

Lepas tuh, jalan-jalan lagi dan ternampak mereka ini. Gambar kiri atas: Me with Lea.

Gambar kiri bawah: Jimah, Me n Jojo. Cantek Jojo pakai tudung macam Dato' Siti.

Gambar kanan atas: Me with Noreen. Beb, kamu punya mask superb lar. Cayalahhhhhhh!

Gambar kakan bawah: Ainul, Ah, Me, Jun, Pah and Wanie.



Ni gambar atas stage. Sebenarnya nak amek gambar backdrop belakang tuh, tapi sebab ramai gila nak amek gambar, terpaksa lah amek sipi2 jek. Boley lar. Budak lelaki yang sebelah tuh tiba2 jek termasuk dalam gambar ni. Hihihi


Owh, ni gambar yang seterusnya plak. Terpaksa combine2 kan gambar sebab takot nanti ter overload gambar pulak.

Gambar kiri atas: Me with Hananeechan. Saya silent reader kamu beb. HEHE~ Mula2 nak amek gambar kan, Hana ni macam terkejut sebab saya nak amek gambar ngan dia. Saja jek nak wat kenangan.

Gambar kiri bawah: (Pengarah MAK) Dayah, Noreen, Lisya, Me, Funna, and Atiqah.

Gambar kanan atas: Bersama makcik jerit a.k.a Kak Long cafe. Kenangan bersama. Makcik ni da kenal muka aku da sebab selalu sangat makan kat kedai dia. HEHE~

Gambar kanan bawah: Me with Ain at Red carpet.


Gambar kenangan bersama. From left: Ainul, Ah, Me, Jun,and Pah.


Owh gambar atas ni adalah gambar bersama rummate saya. Time keluar ballroom tuh, ternampak la dia ngan kembarnya. Apalaga,amek la gambar. Sama x muka dorang? Bila da hari-hari tengok, boley dapat bezakan la dorang ni.


Lagi aksi gediks from Me and Ain. Ain ini adalah mak sedara kepada Ainul. Dia join dinner kami.


Me and Midah.


Me and budak x tahu nama. HAHA~ Nak amek gambar ngan budak ni sebab dress dia cantek. Plus, budak yang pakai topi tuh, selalu jek belit tudung dia dengan sangat kemas. Sampai tengok rasa nak tercekik la pulak. Kagum dengan kekemasan tudung dia.


Time ni da nak dekat pukul 12 a.m da. Time da nak alek. Orang semua da tangkap gambar untuk last-last pose punya lar.

Gadis gewdiks.


Suasana malam di Sunway Hotel Resort and Spa.


Us with the masquerade berlatar belakangkan harimau apa ntah dekat belakang tuh.


Okey. Gambar yang terakhir untuk tatapan umum. Gerenti korang semua da muntah hijau hitam merah kan? Nasib lar. Setahun sekali jek dinner beb. Itu sahaja untuk entry kali ini. Berakhir la sudah projek untuk sesi 2008/2009 kali ini. Semoga semuanya berjaya lagi pada tahun hadapan.

Kepada penerima-penerima anugerah yang berjaya, tahniah di ucapkan. Memang berbaloi trofi itu milik anda. Segala penat lelah anda selama ini di hargai.

Dan a big BIG biG congrates to Mila sebab memang trofi utama dari Pengetua.Anugerah Sri Kinabalu. Tahniah di ucapkan. Mila menang banyak gila anugerah malam tuh.

Kepada yang tidak berjaya, sila cuba lagi pada tahun hadapan. Jadikan pengalaman hari ini pembimbing anda untuk hari esok. Ecewah! =)

Penat upload gambar. Fuh, nak tido lar. Gud nite semua.

Doakan yang terbaik untuk saya tau. =)

p/s: Mungkin lepas ni da jarang update da. Sorry guys!

12 comments:

nieja said...

lastyer i de buat dner
gak, pkai mask.. comey2..
cam best je kn.. haha

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

hahaha
boley la.
chumel la jugak pakai mask.
tapi macam x pakai secara meluas penggunaannya.

=)

Dieyla said...

banyak namampos gambar!
haha~
penat i tengok.
:P

yeaaa!
dah habis dah.
tapi mmg sakit gak mata i tengok merah itam.
adeh.
berpinar2 rasa.
hahaa~

caNNyGurl said...

oho tu bj funna..ala nape xde gamba handbag...tskkkk

xpe yg penting aku dh tau dia pakai bj ape..

pas2 muke ko mmg siyes x ikhlas g diner tu..hahahhaa

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

Wuwuwuuuwuwu...
habes jugak akhirnya.
Penat kan scroll entry ke bawah.
Banyak nau gambarnya.
Nak buat macam mane.
dengan semua orang rasa nak amek gambar.

kan da cakap, memang berpinar mata tgk hitam n merah.
Hiks

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Canny Gurl

Mana la aku tahu.
Mgkin sebab dia nak hadap Bunkface, sebab tuh dia x bawak handbag dia sekalik kot.
HAHA~

A'ah.
itu la baju dia pakai.
Cantekkkk kan?
First2 time dia masuk ballroom tuh, memang nampak dia jek la.
Sbab dia lewat Hiks

kan? kan?
Muka aku gila la x siap.
Muka pikir nak makan jek.
hadoi

=)

Dieyla said...

wei.
lea tu comel la.
AGAGAGAGAGA!

Dieyla said...

to AJ : ko ni kecoh a beb! sebok je nak tengok beg orang apehal? pastu sebok je nak tengok baju orang. WAKAKAKAKA~

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

hik
chumel kan dia?
geram nak cubit pipi dia
wuwuwuwuw

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

to Dieyla: sound jek AJ tuh. Dia x kesah. Tapi kadang2 kita kena bz body jugak. HAHAHA~

tapi perlu ke sound kat belog ai?
huhuhu

Hananeechan said...

hehe..saya pon silent reader gak..
ngeee...
kenape muka saya terang mcm bulan mengambang ea? serap habis sume flash.hahaha~
:)

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananeechan

Wohhhh silent reader saya jugak kah?
HAHAHA~
kantoi sudeyh.

Erm sebab kamu putih.
flash harus jugak disalahkan.
sume benda salah, patot disalahkan.
O.k.

stop merepek
Hiks