Tuesday, January 13, 2009

~ Terbang di awan biru...lalalalala ~

Salam...

erm tgk tajuk entry, mesti tingat cite Awan Dania kan? hehe time cuti arituh, sgt layan cite ni okey. Pas tuh, da bukak sem da x follow da. Er ada sape2 ke yg follow cite ni, sila wat summary yek.nk gak tau ape cite terkini kan...hehe

Seperti biasa, cerita sewaktu cuti arituh hehe Kami sefamily alek Sabah for 2 weeks. Balik kampung belah ayah aku la kan. Mula2 decide cam nk dok 2 weeks jek, pas da smpai sana, cam menyesal plak. Kalo tau besh cenggini, nk dok situ lama2, kalau boley smpai sebulan..hehe

Perjalanan adalah pada 2hb Disember 2008. flight pukul 11.35 pagi.



Aku da lama x alek Sabah kot. Dalam 3 tahun. Laz alek time first year dulu, tahun 2005. Then, time 2 tahun lepas, hujung tahun 2007 family aku sume alek. tp aku x dapat alek sebab ada kursus CCNA yang 3P tuh la. Sedih gak time tuh x dapat alek. tp berkorban jek la..hehe sebab aku da register kan, xkan nk quit camtuh jek.




Da salam2 sume, masuk la boarding pass. Da cek2 sume, masuk flight. Naik flight. Erm flight dari Kota Bharu ke KL amek masa lebih kurang dalam 50 minit. So, setelah minum air jus oren yg sgt masyam itu dan memakan kacang masin yg tlah di serve oley stewaders yg agak cantek tuh, aku pon snap2 la gambo hehe.. See cantek kan awan putih kat atas ni...



Erm ni plak view dari tingkap. Berebut ngan adik aku sape dapat dok tepi..haha Mak aku x kesah dok mane pon. Er aku suke dok tepi tingkap sebab besh! ley tgk dia landing sume la kan. Sgt mendebarkan...hoho



Er bley x adik aku suke amek gambar gaya gini? haha.. Aku tau. judeng x suke tgk gmbar pompuan yg amek view camni..haha Lantak la.. =) hiks



Yang ni plak aku saje jek amek gambar sayap flight ni. snap sana, snap sini, pramugari tuh pon suh pakai safety belt tuh sebab da ready nk landing. Erm sgt sekejap. da nk smpai da..hoho


Gambar mak dan adikku. Iye. Dia adik kandung saya yek.Jangan x percaya. huhu =)

Erm alhamdullilah. Kami telah pon selamat smpai di KLIA. menanti flight pukul 2 lebih plak.

Nanti sambung update lagi key!..hehe daaa

9 comments:

hananiEy said...

woot wooot

ade org nek belon x hajak

;)

~ilyanie_usyuk~ said...

er ai x ajak ke?
aiseyh!

lupa maa..

lalallaaa

^eazy^ said...

owh, org sabah ke ko nie?? baru jek ak tau..haha..

che' pa said...

cte awn dania dh abes la syg..last skali dania jmpe fahrin..die cm feeling2 gitu..comel..

i pn nk naek flight g..i ske tgk awn jugk!!

s.y.a.r.q said...

lar..dania jumpe fahrin ke??


aku pon x tgk smpi abis citer awn dania tuh....


hurm..nape dlm flight slalu bg air oren yg msm gile??


sbb nk elak kan org muntah2 dlm flight..


heheheehe


btol ke??? aku rase lah..

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

da ajak da la..kamu jek yg x nk ikot.
nk g Klate katanya
mueheheeee

~ilyanie_usyuk~ said...

Eazy

Kak Sharan oi, nk kena ai speaking Sabah ngan u ke? hhihi

bulih aja kalo ko bah!

~ilyanie_usyuk~ said...

Che' Pa

Aiseyman..da abes ke? adeyh! baru berangan nk tgk. bila episod akhir?
x tau pon hehe

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

a'ah yek. yek kot xnk bg org mabuk ke ape kan..hoho

masam2 pon, abis jugek haha