Thursday, January 15, 2009

~ Cepat Weyh, sebelum terlambat! =)~

Salam...

Owh yek. Tadi baru balik dari berjimba2 bersama rakan2. Bukan ke mana pun kot. Hanyalah ke Amcorp Mall yg selangkah dua tuh jek kot.
dan di angkot oley hananiey dengan kereta Satria nya hehe

sebab? kenapa ke sana? sebab.....


nk dapatkan voucher free makan Kenny Rogers selama setahun!!!

Dun believe it? Believe it hoho

Erm sedikit informasi untuk korang, hari ni adalah Ulang Tahun yg ke-15 Kenny Rogers Roaster. So, sgt banyak gila okey promotion dia.

50 Guest pertama- dapat voucher makan free selama 52 kali di Kenny Rogers

50 Guest seterusnya, makan 1 set Quarter Meal, dapat free lagi 1 set. Kira kalau nk makan berdua, hanya bayar utk sorang je la kan. or dgn kata laen,buy 1 free 1 maaa.. =)

So sila ke Kenny Rogers yg berdekatan dengan anda di seluruh Malaysia dan nikmati promosi ini. hanya untuk hari ini sahaja..

"At Kenny Rogers ROASTERS,we want you to be healthy!"

p/s: gile besh weyh! hohoho


p/s: update pasal cite ni, tgu the next entry k. waiting for my dearie Syarq, dia lom transfer gmbar lagi hehe

20 comments:

caNNyGurl said...

di kala ko bc komen aku ni, aku sdg berlari2 ke kenny rogers.

muahahha

madey said...

tp td xde buy one free one kan? sume bayar...musykil2

~ilyanie_usyuk~ said...

**AJ**

er aku nmpak ko berlari2 beb.
sguh semangat hahaha

~ilyanie_usyuk~ said...

Madey


er ada lar..
yg extra lebih 1 pgan tuh ape? hoho

ko ni, esok2 52 mgu la ko makan kenny jek

hoho

=)

madey said...

kate makan 1 free 1?

~ilyanie_usyuk~ said...

Madey

as ai said earlier, 50 Guest seterusnyer yang.

xpon, ko g terjah sue...ahaha

pas tuh, tnjuk resit.
aku pon da jadik confius tau

lalallaaaa

hananiEy said...

mane pic nieyhhhhh


x saba dennn

;)

eh mc long

sumpah x puas jumpe tadyyy

;)

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey

A'ah la Hanan. Cam x puas kan jumpa tadik ahaks...

xpe.ada masa, ada jodoh, kite jumpa lagi ea...hehe poyo jek kan.

erm menanti gmbar dari syak n Madey hoho

=)

nieja said...

woh..
syok gile..

shari je?
cis

s.y.a.r.q said...

muahahahahahaha....


wep... aku try send gmbr kat kowang..tp ko tau lah kan... klu attch gmbr berkurun2 nk tgu..


klu kowang rase lmbt kowang ambik jek kt blog aku tuh... klik bukak kat window lain... besar bagak punyer gmbr kowang dpt
]

:) :)

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

A'ah..sehari jek hehe..

melepas la u
ahaks

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

got it!

tq yang

=)

nieja said...

tlg la updte cik ilyanie syg
frust la i bace n3 psal
knyrogers ni

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

hahaha

lawak la u ni.
jgn la frust.
nanti ai hapdet.

tenet slowla yang.
nk upload gmbar punya la lama..

haisshh!

sabar yek

=)

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

erm..
sal buy 1 free 1 tuh...
camnih...
kt bill tuh sbnrnye da ade die tolak..
harga 1 quarter meal(biasa)= rm15.90
1 quarter meal (promo)=RM17.90
1 ais blended = RM11.50

korang makan:
madey+mclong+intan+nani = promo = RM17.90x4 = 71.60
yat+(quarter lebey 1) = biase = 15.90 x 2 = RM31.80
syarq= spageti = 15.90
ais blended rm11.50x5 = 57.50
(sbb ape 5 je?kira free 1 sbb aku yg buat,hehehe..meal pom lebey 1 utk madey abiskan..huhu..untung korang sbb aku keje c2 kn3??????..hehehe)

sepatutnya korang bayar(lps cmpur tax)= RM203.35
tp stlah ditolak ngan yg free, smlm korang cume bayar yg aku ingt bill 1= rm67.60, bill 2= rm57.95.. so total korang byr lebey kurang RM125.40 je drp rm203.35..

cthnyer cam ni..
mc long mkn 1 set, so die dpt 1 free tp yg free tu bg kt intan..jd mclong ngan intan byar sparuh hrga sorang utk 1 set((17.90+tax15%)/2)..
air aku x tau la cane korang kira sbb byr utk 5 air je kan???

huhuhu...something like that la.. pnt aku wat kira2 nih tau..hehehe..
stelah pnat aku terang pnjang lebar nih,aku pom x tau la korang paham ke x..kwang3x..

madey said...

ni yg rase makan kenny lagi...more specific..kenny amcorp mall...di focuskan lagi...time sue kerja

~ilyanie_usyuk~ said...

Suelaiey

Oh, sue yg sgt memahami.

terima kasih banyak2 kerana telah mengcontrol kembali keadaan yg tlh di huru-harakan madey

hahaha

penin aku nk jawab.

smpai kan aku pon confiusssssssssss

tq sayang!

=)

mmuaaahhhhhhhh

~ilyanie_usyuk~ said...

Madey

ha, suda paham n suda terang lagi bersuluh kan?

so apa laga, mari la kite ke Kenny lagi.
sewaktu Sue bekerja hokey.

boley dapat air free gtu..ahhaha


er tp next month la kot kan?

=)

s.y.a.r.q said...

hah!!! yang mcm tuh lah yang aku phm...

btol lah buy one free one...

:)

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

Ha, da paham, bagus la k...hehe

aku da pasan kat resit tuh da. dia da tolak 2 item. kire patot lagi murah la.

Calcuate yg arituh cam silap, tp xpelah.

da kira halal sume da la...hoho

=)