Friday, January 30, 2009

~kenny Rogers Roaster~

Warning! Entry ini banyak gmbar okey~

Salam...

Entry ini lambat keluar. sebab aku kan malas update hehe tp ter rajin plak dengan tetiba kan.

So, aku malas nk cakap banyak, kita layannnn jek. Okey?

Tarikh Kejadian: 15 Januari 2009

Misi: Dapatkan Voucher free makan di Kenny Rogers selama 52 mgu!


Bukti kitorang sampai awal bila kedai2 kat dalam Amcorp Mall tuh belum bukak lagi.


Gambar dalam lif. Memang wajib amek walau di mana jua kami berada.



Oh, da smpai. Col Sue, suh dia kua. Kitorang nk order ngan dia jek. Sue keje kat Kenny Rogers Amcorp Mall ni. Dia la yg war2 kan promotion ni ehehhee

Huru-hara la gak mula2 nk orderkan. Macam kecoh2 tanya Sue, eh yg ni brape, yg mane lagi sedap? Air ape besh? Nk share bape ni? nk bukak bape bil? Bayr camne? Wahahhahaa

Huru-hara okey. Kami akan Go Go Go huru-hara di mana2 saja. =)


Da siap order, 2 mama dan papa ini bayar dulu. Karang belakang kira aa.. =) tq beb!


Kitorang lepak meja jek la. Borak2 smbil tgu makanan smpai.Dari kiri, Intan , Me, n Yat. Yat gayut ngan Abe..


Suasana dalam Kenny Rogers yg di hias canteeekk dengan belon2 yg colourfull. Kebetulan time aku nk amek gmbar ni, bley plak staff2 dia sume nk masuk dapur.

Kalau tgk sekali imbas, macam nk berkawad kan? Wakakakakkaaa


Senyum smpai nmpak gigi =)



Ini Intan yg punya.



Owh, ini aku punya. Sedap gila okey dia nyer Cheese Macaroni. Memang Cheesy gila la wa cakap lu.

Ni Naniey punya =)


Sape punya ek? Madey ke? aku pon da lupa hehe


Us =) Syarq makan spagetti aje sbb dia sakit gusi. hehe



Air dia sgt la menggiurkan tau. Yg blakang tuh, Cokolat Extreme, yg depan bersinar cahaya ni Karamel. Sedap gila lar!



Perot masing2 da kenyang. So, muffin dia ni kami tapau aja. Mana muat da nk masukkan dalam perot weyh... Ada perisa Coklat, Banana, Vanilla. I prefer Coklat la of cos!


Sue tuh yg pakai apron tuh. Sue siap bagi air Caramel free lagi. Aku sayang gila kat ko Sue.. Mmuuaahhh!

Us!






Us again! Gambar kenangan harus lah amek kan.


Sgt happy. Sume cam berebut nk masuk dalam gmbar. So, sila berusaha! Chaiyok2x... hehe

Rindu saat ini. Entah bila dapat makan2 n gelak2 camni lagi kan?

p/s: Gathering jom weyh!

6 comments:

Anonymous said...

hi, love your blog soo much - masuk kan lah gamba abg kandung awak - saya secret admirer die- hehehe dia comel cam awak juga-

hananiEy said...

whoa whoa!!~

papa mama?

ihhihi

u jgn nk mendatangkn spekulasi mc long usyuk oiiyyh

ihhih

;)

mish you~

~ilyanie_usyuk~ said...

Anonymous

Erk siapa awak?ahhaha..

saya rasa cam saya tau jek siapa awak ni...

lalallalalaa


siot ah ko!

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey


er spekulasi jek, bukan kontroversi

owh i miss u so much, dear...hiks

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

nape gmbr i 1 jerk???
bkn i org terpenting kerw dlm misi ni..???
heheheh..

i lap u two three four....la mcL
=)

~ilyanie_usyuk~ said...

ala ai simpan gmbar u dalam hati ai la yang hehe

ahaks...
ai lap u terpuluh2 la..hihi