Tuesday, January 27, 2009

~Makan2 D'Mina Restaurant~

Salam...

Time cuti ari tuh, meet2 dgn my BFF. Setiap kali cuti, even bz camne pon, wajib okey jumpa mereka2 ini. Kalau x jumpa, macam x lengkap cuti gtu.Sorang lagi xdak adalah Mc Nad. hehe dia da alek KL da time ni.

First2 plan nk makan kat Satey Malaysia, pastuh tgk2 tutup la plak. Then, usha2 kedai yg okey , lepak la di sini.

Restaurant D'Mina Seri Pekeliling. Camtuh eh nama dia? aku pon da lupa hehe

=)

Layan gmbar ajo lah yek...

Ariza @ McJa...



Amalina @ McNa

Apa yg kitorang makan? Er aku smpai lmbat ckit. So dorang da order dulu.


Udang celup tepung. Sedap gila okey. sedap namati!



Aku makan mi hailam. Diet siott...lalallala =) Aku da makan da kat umah, still kenyang lagi,tp dorang paksa order gk. So terpaksa la makan. Sebaik sedap. huhu


Tembam seyh minah ni.



Pastuh, Mc Ja order ikan siakap 3 rasa. Sedap jugak. Kuah dia ley hirup camtuh jek. Meleleh ailio makan...hehe x puas makan. Sory gmbar agak blur. sebab takot ngan api kat bawah tray tuh...


Aku tatau nape Mcna wat camtuh. ngokngek la minah ni...hahaha



Senyum2x... hehe Then, kebetulan la pulak kan, Cousins McJa ada makan kat ctu jugak. Tgh2 makan, dia datang kat meja ktorang, dia kata, dia da bayarkan da...haha tersenyum simpul guwe. Sebaik da kawen, kalo x, aku nk ngorat gak dia hiks agak gediks di situ.

Rezeki hari tuh kan? rugi plak x order banyak2... Kalau tau, order lagi kan...hik3


p/s: Sape yg x update blog tuh, sile update k..hehe

2 comments:

s.y.a.r.q said...

nie coti time biler plak nie mc long???


hehehehe... Semua name gelaran bermula ngan "Mc"

:)

~ilyanie_usyuk~ said...

Ala..coti2 yg arituh la..hiks

sume mc2...

manis2 mar