Thursday, January 29, 2009

~Berjimba2 bersama x-KMK~


Salam...

Erk! Gambar sape kat atas tuh? nati aku cite.

Kitorang x plan langsung nk jumpa okey. tapi di sebabkan Phyzol gediks nk g interview, so dia turun KL la. Apalaga, meet2 la kami kan..hoho Tgk dari jauh jek, Phyzol ni, mulut x berenti bercakap. Hadoi! tp dia sgt lawak okey...


Layan gmbar lagi rakan2...




Setelah penat bergumbira, dari Pavilion menapak ke Kg Baru.Makan dekat Chop & Stcik dekat Restoran Kapal tuh. Korang mesti tau kan? hehe Mula2 cam nk pegi Steven, tp bila da pusing2, sesat la plak. Senang2 , lepak ke Kg Baru ajo.



Antara menu yg di order oleyh kami =) Sedap dan melazatkan tp x tip top mane la ...


Cda nyebok! hiks


Mesra gtu.. lalalalla =)


Aksi gedik 1


Aksi gedik 2

Aksi gedik 3. Tatau nape dorang tutup mulut, mulut busuk kot..wakakakkaka Ampun Cda, ampun! huhu



Aksi gedik 4. Kalah Si Laser Azwan ALi okey...haha cun la ko weyh



Sape paling putih? muahahaaaa


Amboi3x... Spect sume xnk kalah okey. Oh, kaca mata itu semuanya di sponsor penuh oleh Faeeez Gediks. Penuh dowh beg dia...haha


Pompuan sahaja yek. Tibe2 Phyzol nk masuk gk dalam gambar ni. Mana boley! Perempuan jek tau!.. Lalalalaaa


Ratu muncung = Cda!



Er aksi gediks itu da bercampur2. Ada yg lepak kat Restoran kapal tuh, ada yg lepak kat Mid Valley, kat Food Court The Gardens. So, layannnnnnnnnnn

p/s: Chika, mesti kamu kenal dengan mereka2 ini kan? hehe rindu kan kat dorang...

8 comments:

s.y.a.r.q said...

owhh...


baru ku tau itu faeez gedik yg kome citer2 kan slalu

:D

CHIKA✿✿✿ said...

Heeee nyampah!
nyampah!
nyampah!

hahahahahakudengki.
:p

saya kenal gedix (faeez anak siam tu). amboiiiiii ko kalau azwan ali tengok tu nangis dia makan hati. Saya kenal farah (eleh, nyampah farah! HAHAHA). saya kenal cda. Pastu tak kenal ilyanie tak kenal :P

berbaur dengki betul komen ni. I jeles tgk orang gembira2 ni. I tengah stressssss. HAHHA

Dieyla said...

owh. patot la macam pernah nampak je orang dalam gambar. farah tu kawan chika. hahaha~

fara-D said...

farah kawan ilyanie jugek! kehkehkeh!

eleh chika..... u jeles ka? amboi....hr tu g ikea tak hengat2 tuuuuh....apa da...

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

A'ah , syarq.tu la faezzz gediks..haha

yg kurus cekeding tuh phyzol!

Faezz... ko sgt glemer di kalangan kawan2 ku..hee

~ilyanie_usyuk~ said...

Chika


HAHAHA

org da nk kawen, xley dengki2 tau.
nanti x manis di pandang org..hehe

eyh kamu tau kan yg kami sgt seronok time jimba2 itu hahahha

smpai ati kamu x kenal saya. xnk kawan!

=(

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla

A'ah. Farah kawan Chika.
ilyanie pon kawan Chika tau hehe

~ilyanie_usyuk~ said...

Erk Farahpon kawan ilyanie jugak.

Adik ber beg kuning ni.. haha

rindu saat KMK kan?

=(