Thursday, January 22, 2009

~ Happy Holiday Beb!~

Salam...

Sewaktu anda membaca entry ini, saya sudah pon selamat berada di dalam bus Transnasional, di seat 9C, seat dok atas tayar. Naek bus pukul10 pagi. OMG!

Doakan perjalanan saya yek rakan2. Semoga saya selamat smpai di Bumi Serambi Mekah, Kelantan Darul Naim...

Perjalanan yg memakan masa selama lebih kurang 7 jam lebih kot. kalau pakcik tuh bawak cepat, 6 jam lebih pon ley smpai.Kalau pakcik tuh bawak lambat, smpai la pukul 6 lebih, dan terpaksa mak mengharungi jammed nk amek saya di Stesen Bus. Ehehehe kecian dekat emak.

Eyh semacam boley wat if else statement kan?

if (pakcik bus bawak laju== 0)
{
JOptionPane.showMessageDialog (null, "sy smpai pkul 5 lebih");
}

else

JOptionPane.showMessageDialog(null, "saya smpai pkul 6 lebih");

(System.exit( Mak mengharungi jammed, kecian emak...));


Kalau ada error, betolkan ea Syarq, Sue, Intan,Alisa, Naniey, Ainul, n sape2 jek la..haha
After cuti, ada quiz kan? Haiyooooo...

Ehem ehem Saje jek nk wish :


Happy Holiday kepada semua warga Malaysia yg bercuti sahaja!

Entry2 selepas entry ini adalah di auto publish okey. Sila amek perhatian!!...

Kalau tetibe aku bosan ke kat umah kan, aku terpergi CC ke kan, aku reply komen2 korang k hehe

Er lagi satu, doakan aku jgn makan banyak n cepat kurus.Nak aerobik la camni..hehe

Jangan marah tau. Aku sayang korang...hehe

p/s: Happy Holiday again. Dieyla , ai alek dulu k. Ingat, jangan nanges. KAHKAHKAH~

oh, kepada Nieja jugak. Nk kirim budu ko? lalalallaa

10 comments:

s.y.a.r.q said...

epy holiday Mc long..


Nanti bwk alik kopok kayh...


:D

en_me said...

ammvoiii, emak dah pandai bahasa COBOL tewwww.. ekeke, salammmz

nieja said...

cis.
:(
sedih la smua org blk
nympah!

budu..??
nokkkkkkkkkk

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

ahakz..
smgt java beb!

epi oliday!!!
jgn lupe ole2 dr sn...
=)

Ainul Azreen Ahmad said...

Epy Holiday McLonG!!!

Epy Holiday SuMa!!

;)

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq

Oliday da abis
=(

~ilyanie_usyuk~ said...

en_me

er siapa anda?
salam perkenalan

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

Aiseyh, mann..

Lupa beli budu lar..

ahaks

~ilyanie_usyuk~ said...

Suelaiey

Wah. x sangka awk pon da ada blog yek...hik3

~ilyanie_usyuk~ said...

Ainul

happy oliday to u enul!

=)