Monday, January 26, 2009

~Selamat sudah...~


Salam...

Entry perjalanan pulang pula. ahaks.okey.Ni laz da ni. betol weyh. Setelah 2 mgu lebih kurang bermastautin di Papar, Sabah, kami pon pulang lar ke tanah air tercinta.


Eyh2 semacam bergaduh pulak kan?

Masih terbang di awan biru dari KLIA menuju ke Kota Bharu. Perjalanan memakan masa selama lebih kurang 50 minit. (Ewahhh!)


Nampak sayap flight ini? hehe time ni ngah kunyah kacang masin n minum Orange Jus.



Setelah 50 minit lebih kurang, landing la dengan x beshnyer. x besh Captain ni. Rasa bergegar2 jek. Xsmooth la weyh...hoho

Dari view gmbar di atas, rumah saya berada di posisi sebelah kanan yek. dalam 2 km kot. Jemput datang. ehehehe



Owh, selamat smpai di Lapangan terbang Sultan Ismail Petra, Kota Bharu, Kelantan.

Selamat Datang ke Kelantan. Welcome to Kelantan. =) sgt mesra okey..

Erm lupa nk cakap, aku alek sekali ngan penerbangan pulang para jemaah haji. Kira kumpulan yg pertama la pulang ke tanah air kan. So airport itu sgt penuh. Tiada ruang walau sekelumit pon. (Erk!)

Time kua tolak troli kan, rasa macam glamour plak. Sebab org amek2 gmbar atok nenek pakcik makcik dorang kan, flash2 tuh tertempias la kat aku gk..hehe

Perasan kan?

Sempat aku snap fligt Air Asia yg da nk berlepas pon.

p/s: Barang lmbat gila nk kuar dari perot flight sbb barang org haji banyak gileeeeee.. Sejam tgu weyh.. hoho

Tamat di situ.

Daa~~

2 comments:

nieja said...

kang tetibe sok
ade lagi cite psal u kat sabah
wkakkakaka..

oke i dah komen smua.
even ni auto pblish punye n3
akkekee.. sile rep oke!
ngeh ngeh`

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja

Wahahahaaa

wa caya sama lu lar..

sume entry da komen. Gud Job Nieja.hehe

tp tada hadiah tau...hiks.


ai cayang u lebih la yang