Saturday, May 2, 2009

~ Tatkala sedang study DS~

Salam...

YM status ni sempat di capture time tengah study Distributed System Ahad lepas. Da nak dekat semiggu da. Sekejapan saja kan. Hiks

Saja jek update kat sini. Sekadar untuk kenangan bersama. Chumel kan? Time ni, semua tengah giler dekat lagu Dalam Diam Ku Mencintaimu. Oh, Edy Hafiz, vokalis 9th College, apasal lagu yang ko nyanyikan ni berhantu iye? =)






Mula-mula, Intan yang start letak status macam tuh. Lepas tuh, semua macam ikut-ikut. HAHAHA~ Kata best friend forever, harusss la semua sehati sejiwa kan? Perut jek laen2.

Juden tegur, kata status jiwang dowh. Biarlah. HAHAHA~ Dengki ah tuh. Nin plak tak tahu lagu ni lagu apa. Nin, ni lagu lama yang berhantu okey. Ko mesti tak tahu kan? Korang tau?Ingat lagi tak? Ala lagu zaman kita sekolah rendah kot?

Ada sesiapa yang memahami lirik-lirik ini?owh plzz. Tolong lah paham HAHAHA~

Otak semua da senget kan. Guys, thanx for the great memories k?

Sekarang, tengah gila dekat lagu Aizat AF5, Pergi. Oh,my~ Sedap okey.

Daa~

p/s: Sila jawab tag pada yang kena tag tuh k? TQ!

8 comments:

Liz said...

lagu aizat sume bes kan?

Dieyla said...

takmo!
HAHAHAHA~

Redbloodsnow said...

erkss....x pnah dgr arr kak zie ngan lagu tuh ilyanie. berhantu giler ea. nak gak ah akak try dgr..hiii hiii

:P

uptownkitz said...

salamz.. saya seorg yg suka membaca blog org :) .. hai.. saya juga bkesempatan layan lagu itu pada malam juara2 kat dewan TC.. hehee.. mmg pergh.. actually my younger sis yg ajak g tgk, dia wakil kolej 9, dalam band tu dia main keyboard.. ngeee~~ .. feseni UM '09 mmg best..syabbas2..

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz /n

Ahhha
lagu Aizat sume beshhhhh
Cayalah!

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla /n

Ah, x kira!
Kena buat gak!

~ilyanie_usyuk~ said...

RedBloodSnow /n

Sila dengar ea kak Zie

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

uptownkitz /n

Erm kem salam kat Edi Hafiz eyh?
HEHEHHE~

minat giler kat dia ah

=)