Thursday, May 14, 2009

~Secret Recipy Moment~

Salam...

Secret Recipy Moment kat Bangsar South. Depan rumah dorang jek. Lintas jalan kaki sikt da sampai. Budak kat bawah ni teringin nak makan kek Indulgence. Layan kan ajo. Tgk tuh muka happy memanjang dapat makan kek. Hihihihi~


Sila terliur yek dengan gambar di bawah ni. Selamat menjamu selera rakan-rakan.


Cheese Cokolat and Chocolate Indulgence


Pie ape ntah. Inti daging kambing. Qilah punya. Dia suke kambeeeeng!


Tomyam Spaghetti, Intan yang order


Meatball Spaghetti , Syarq punya


Tomyam noodle Sue punya


Tomyam Noodle , aku yang punya. Muahahhahaaa

Cake Chocolate Indulgence, Yat mengidam


Hot Chocolate


Kerepek Tapioca


Ice Lemon Tea, Pepsi



7-up, Sky juice


Lahap x lahap mane la pompuan tuh makan kan? hihihihi habes la letak gambar ko camni. Sape suh tanak pose gedik cun kan. Budak makan lahap tuh hot stuff eyh. ehems ehems Firdaus, tumpang lalu. hihihihi


Owh orang Shah Alam yang belah kanan tuh hampir tersesat di Shah Alam. =)


Owh budak 2 orang yang chumel ni sangat gilerrr dengan Tomyam. Btw, Tomyam tuh sangat superbbb sedap. Dah la banyak giler ayam dia.Kenyang namampos okey.


Chocolate Banana yang di order oley Judeg yang datang dengan muka baru bangun tidonyer.


Hamek ko, licin ! HAHAHA~

Okey. Tamat!

p/s: Jom Secret Recipy lagi eyh. Rendu kek Indulgence lar =(

10 comments:

I_Hate_Lolipop said...

sekali lagi kau melelehkan amilase aku.aku kat kuala kangsar okay, tiada secret recipy

nieja said...

choc banana..
mak aih.. meleleh
air liur tgk haha

Diarihatiku1976 said...

waduhhh memang terliur pun tgk kek coklat tu... nak sikitttttt..

Liz said...

sebbaik takde cheescake..ahah

Dieyla said...

gile licin!!!
tahniah!!
HAHAHAHAHA~

nak cheese choc!!

~ilyanie_usyuk~ said...

I Hate lolipop /n

OMG!
Kuala Kangsar takda Secret recipy ke weyh
Muahahahaaaa

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja /n

Choc Banana sedap kan Nieja?
hihi

~ilyanie_usyuk~ said...

DiariHati /n

Hihi pergi la ajak hubby g SR kak.
Bantai makan kek banyak2

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz /n

owh u peminat Ciskek ek?

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla /n

Nak cheese choc?
suruh kekaseh belanja ea

=)