Sunday, May 17, 2009

~Pulang ke kampung halaman~

Salam...

Merujuk kepada tajuk di atas, maka dengan ini saya mengumumkan bahawa saya akan pulang ke kampung halaman! Yuhuuuuuuuuuuu eyh da jadi ayat tak rasmi pulak. HEHE~

Petang tadi telah mengumpul peluh bertungkus-lumus pergi ke Hentian Putra membeli tiket bus. Tiket bus saya adalah pada pukul 9.30 malam ini.Naek Transnasional. Alhamdulillah! Macam da lama jek x naek bus. Nak naek Air Asia, da jadik mahal plak. Menyesal x beli siap2 rituh. Tak apalah. Naek bus pon, jadi lah. Asalkan sampai ke rumah.

Kepada yang ada class tuh, yg belajar kat MSU tuh, sila lah belajar ea. Saya pulang dahulu. HAHAHAHHAA~

Saya balik sekejap jek. Nanti Insyaallah hari jumaat saya kembali ke KL semula. Sebab nak menghadiri majlis kenduri kahwen Noen pada hari sabtu nanti. Noen! X sabar nak tgk kamu atas pelamin. HEHEHE~

Selepas itu, saya harap sangat dapat tempat kerja di Cheras bumi yang penuh dengan kesesakkan manusia dan kereta itu. Walaupun jauh, jika takdir Tuhan rezeki saya di situ, saya tetap akan pergi. Doakan saya dapat tempat praktikal di Cheras ea. Aminnn =)

Ada berita gembira dari seorang lecturer subjek malang itu! Alhamdullilah. Walaupon tidak lah seberapa,Tuhan Maha Tahu! Owh tetap alhamdullilah!

Owh ya! Happy Birthday TOMOK! Semoga panjang umur dan murah rezeki. Hihihi

Nanti saya da pulang, saya terusss update o.k. Jangan ada yang jelesh saya pulang ke rumah.
Doakan saya selamat sampai. Aminnn

p/s: Rajin2 klik Nuffnang eyh. TQ~

16 comments:

Liz said...

i tak jeles..i rase nak g dok dgn kawan2 da ni sbb da lame dok umah..huhu

s.y.a.r.q said...

uiks??ko dah gi intebiu ke ??

nieja said...

Kepada yang ada class tuh, yg belajar kat MSU tuh, sila lah belajar ea. Saya pulang dahulu. HAHAHAHHAA<-- gile kejammmmmmm!
jahat jahat jahat.. huwaaaaaaa :(
nak gak blk

caNNyGurl said...

ko pnah duk mersing?

tak jeles pon ko balik sbb esok aku g indon!!!

fine.indon je pon. HAHAHHA

nieja said...

blk tros x updte
isk

Dieyla said...

weh.
dah balik tu jangan lupe roger2 i.
mane tau boleh jumpe dekat airport sambil ngurat pilot pilot encem.
hahahaha~

Nem0 o0h Nem0 said...

ko mint tomok ker? =p

fievelski said...

ejojojojojoojoj....komen tak bermotif..wohohoh

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz
/n

HAHAHA~
sape suh dok rumah lama2.

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq
/n

Da lama da
Hiks

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja
/n

U da balik pon kan?
Hiks

~ilyanie_usyuk~ said...

AJ
/n

Fine. Indon jek pon ek?
hiks

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja
/n

jelesh lah tuh
hahaha

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla
/n

x sempat nk ngurat pon weyh.
Balik kejap jek
uhuks

~ilyanie_usyuk~ said...

Nemo
/n

Ha'ah. aku minat Tomok weyh
HAHAHA~

~ilyanie_usyuk~ said...

Gedixxx
/n

Ah, ko memang.
Suke jek menyemak
hiks