Tuesday, May 26, 2009

I'm Back

Salam...

I'm back. Rendu tak? HEHEHE~ Aku da sampai KL subuh Sabtu tu lagi, tapi arini baru berkesempatan nak update blog. Rendu giler kat blog. Sangat banyak cerita yang nak di canang dekat sini tapi malas giler nak taip. Nape eyh? Kenapa hormon malas ni menyerap masuk ke dalam badanku? Oh, tidakkkk!

Selama 5 hari di rumah, aku masih tidak puas! Masih rindu rumah. Masih demam rumah. Uwaaaaaaa nak nasik kukus. nak nasi kerabu. nak sume2 =( Tapi what to do? Keadaan memaksa. Chewah! Lupakan. Nanti menitik lagi air mata rendu-renduan jadi kenangan.

Meh aku ceritakan aktiviti hari semalam dan semalam dan semalam.

Hari Sabtu pergi Wedding Noen kat Cheras. Konvoi reramai. Memula macam tanak pergi, tapi di sebabkan hari Isnin ada interview, alang2 alek la KL terus. Akan diceritakan pada next entry. yeahhh!


Hari Ahad, pergi Cheras lagi tengok2 tempat praktikal. Singgah Mid kejap, shopping baju. Then, tibe2 ada Gempak Selebriti Astro. Terhenti seketika program. Lepak kat North Court Mid. Layan si artis2 Gempak tuh perform. Paling best, ada Ning Baizura nyanyi lagu terbaru dia. Giler superb ah suara dia. Sedap!

Then, naek train g Bandar Tasik Selatan. Lepas tuh, redah jek naek bus kat Rapid kat situ. Memang tawakkal habis lar. Sbb bus tuh takda tulis nk g mane. Bantai jek. Sekalik pusing2, Damn! x jumpa haha Padahal tempat tuh kena masuk dalam lagi. Aku dengan Sue terkontang-kanting dekat bumi Cheras ni. Rasa nak nanges pon ada weyh. Area cina sume. Company tuh dekat2 dengan Leisure Mall. Last2 pakcik tuh cakap naek bus lagi satu. Bila x jumpa, kitorang pon naek la bus g Stesen LRT balik. Penat weyh!

Hari Isnin pergi interview dekat Cheras lagi. Interview pukul 5. Ingatkan Mr. Sam tuh yang akan interview, rupanya2 kawan dia lagi sorang interview kitorang.sebab Sam tuh stuck kat Putrajaya. Da lah ensem giler mamat tuh. HAHAHA~ Dapat ke x? Insyaallah dapat! hehe

Eyh baru perasan. 3 hari da pergi Cheras hahaha~ Apa la best sangat ngan Cheras eyh? Entah. Orang Cheras, sila promote!

Rindu nak update belog. Ada org tuh suh update beround-round. Padahal dia pon bersawang da blog hikhikhik Eyh apesal takda org update wedding Noen eyh? Biar aku jadik org first lar. confirm dorang ni malas nak menaip hahaha

Jap eyh jap. Aku karang ayat untuk entry seterusnya plak.

Daa~

p/s: Masih homesick lagi =(

6 comments:

Liz said...

yeah..da kembali!

hananiEy said...

" Ada org tuh suh update beround-round. " - copy paste ;p

d tujukan pade i kah?

ok fine. i makan cili, so i yg terase pedas.
wahahahaha


;)

yeahh , mc long is back!~

;)

nieja said...

yeay!!!
u dah kembali..!!

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz
/n

Da berkurun da komen ni
HAHAHA~

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey
/n

Ha'ah ditujukan khas tok u
Hiks

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja
/n

Ala u alek Kb x ajak ai pon
nanak kawan la camni
=(