Wednesday, May 13, 2009

~Exam DS yang ntah ape2~

Salam...

Sambungan entry basiiii.
Peristiwa entry ini berlaku pada 27hb April 2009. Dah 2 minggu berlalu.

Malas nak taip panjang2. tgk gambar ni balik sangat sedih dan sangat frust. Owh faculty ni terlalu sayangkan saya. Muahahaaaaaa di luaran saya gelak, di dalaman hati menangess panjang T___________________T. Chika suke buat nanges macam ni. Well, Welcome back Chika! HEHEHE~


Ini gambar sekitar Faculty Sains Komputer dan Teknologi Maklumat Universiti Malaya. Sila lihat sape yang tak pernah lihat.

Owh fac ni baru last year kot dorang tukar kaler, cat kaler purple. Canteeeekkkk sgt!




Suasana sekitar lobby fac. Kolam ni ada ikan tau. Siap kasik warning jangan kasik makan kat ikan dalam kolam tuh. Maybe da banyak kot ikan yang mati sebab dorang ni kasik makanan ntah pape. Air Nescafe pon nak curah kat dalam tuh. hikhikhik


Ni lab time exam Distributed System =) Kitorang exam kat MM6.


Semua buat muka poyo. Budak belah kanan sekali tuh macam conel lah. Kirim salam sayang kat dia eyh =)


Nape ntah mata budak tuh asek tertutup jek kalau amek gambar. Owh lupa nak cakap. Tema adalah purple okey. Gedik x gedik la kan. HAHAHAHA~


Kena pegang camera =( tak suke. Nanti nampak gambar saya paling besar. Padahal.....


Owh ini adalah sekitar lobby fac. Kat sini lah selalu lepak2 sementara tgu lecturer or lab sejuk sangat, lepak sini dulu.Dan ini adalah kawasan palinggg bahaya. Sebab ada lah, sorang lecturer tuh, sukeeee lalu sini sambil parking motor dia kat luar. Hihihi


Kami dalam mood purple. =) Just nice.


Muzzamir tlg amekkan gambar ni. Macam berseni giler tangan dia kan. Time ni dia suruh buat muka poyo. hihihi =) Eyh tgk macam gambar cover album pon ada kan? Kumpulan nasyid kot hiks


Sesi muat memuat, sumbat menyumbat. Sape tak masuk dalam gambar, boley blah. HAHAHA~


Owh gambar with honey madu.

Yang ber-peace bagai tuh, Muzzamir tukang amek gambar. Yang jalan menonong baju hitam tuh, Shah. Dia pandai tapi humble sangat.

p.s: Okey, quick update from me. Sedih tgk gambar2 ni =(

6 comments:

s.y.a.r.q said...

aiyooo maaa lalinggg...

gue sedey lah tgk gambor2 kite bersame2 sume....

uhu... bile ntah dpt jumpe kowang lagi.... ramai2 beginie...

T____________T ikot chica punyer nanges gak..:p

Liz said...

u da abes blaja eeehhh

caNNyGurl said...

rindu FSKTM TERchenta.

aik..nape TER itu capslock.mcm x jujur je AJ neh ;p

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq /n

Ko memang.
Poyo jek lebey
Wahahahahaa

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz /n

Hmpir habes blaja
HEHEHE~

~ilyanie_usyuk~ said...

AJ /n

Ko memang AJ.
Suke jek cakap berpuitis
=) gelak guling2