Saturday, August 8, 2009

Petang Sabtu~

Salam...

Live dari OTWC, Bangsar South.

Now, saya di Old Town White Coffee. Dekat Bangsar South. Takda buat apa. Sekadar melepak dan membuang masa. Saya bersama rummate saya HAHAHA~

Meh nak sidai muka kejap dekat sini.


Abaikan muka tak siap saya ea Hihik Muka tension weyh. Tension bekerja. Hari Sabtu pun kerja. Sape tak tension. Orang laen sedap2 jek tidur kat rumah :(

Erm tension giler duduk dekat ofis rini. Kalau kerja dengan Ca Ya Nun Alif, memang camni lar. Terpaksa dan memaksa. Kerja dia, nk suruh saya buat lar kan.

Pernah last week, kalau tak silap, da penat-penat saya kira ada brape case, n kira total kat semua negeri sume, saya forward la graf tuh ke semua lar kan. Forward ke management atasan. Last2, dia plak g forward lagi skali. Lepas tuh,sesedap rasa jek letak nama dia. Sakit hatiii !! Dia plak yang dapat name. Gila cinabeng lar. Sakit hati dowh.


Pagi tadi pulak, dia ada suruh buat kerja laen lagi. Takpe. Takpe. Hari Isnin nanti, tahu lah saya nak kenakan dia macam mane. Kau tgu,kau tgu. Kau ingat aku takda akal nak kenakan kau balik? HAHAHA~ Gelak jahat penuh makna ockey.

Ockey lar. Malas nak merepek meraban da. Nak pergi beli bahan-bahan nak wat Spaghetti plak. Ngidam dowh. Rummate saya nak masak. Tak sabar nak makan malam kang.

Akhir kata, hidup mesti enjoy. Jangan buat orang menyampah dekat kita. Kelak diri merana.

p/s: 1 Malaysia. HAHAHA~ Tetibe~

10 comments:

hananiEy said...

eh jap nk gtau!

u sangt merelips tyme wedding sape ntah tu.


i usha kt fb u . awwww

vogue ok make up you! ;)

aiSya iRa said...

sabo long...
kenakan die blk...
hehe

s.y.a.r.q said...

wahhhh..mc long make up ke hanan?? muahahahah.. mc long kalau dah make up bertamabh2 vogue u!.. :)

hananiEy said...

syarq! g terjah fb mc long!~

perghhhhh mc long gile vogue i tell you !~

;)

Amazing AJ said...

oi lepak old town tak ajak!

~ilyanie_usyuk~ said...

hananiey
/n

kecoh ockey u. hahahah~
takpe. ai sukee u yg kecoh ini.
waahhahaa
vogue kah?
Biasa2 jek lar.

~ilyanie_usyuk~ said...

Syatul
/n

Tu ah. Aku nak kenakan dia alek la nanti hahaha
jaga dia. siap dia.

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq
/n

Woit. siot ah korang.
Nak mengata aku pon, jangan la kat komen.
wahahahah~

Jom mekap jom.

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey
/n

HAHAHA~ cepat pergi terjah fesbuk cepat.
nanti terlambat
Hiks

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

AJ
/n

nak ajak camne. ko bz.
(dalam hati, aku terlupa nk hajak ko dowh hahaha~)