Monday, July 6, 2009

~Happy Birthday Chenta Hati =)~

Salam...


Ockey. Bersedia untuk entry tak ley blah berciri kasih sayang yang tidak berbelah bahagi dari ilyanie buat insan yang tersayang. Bila lama tak update, tetiba update entry kasih sayang secara manis berciri lori gula terbalik.

Ehemsss ehemsss


Sayang,

Untuk mencicip kemanisan, perlu bermula dengan mengupas kepahitan.




6 July 1986 yang lalu, lahirlah seorang putera ke-2 dalam keluarganya. Sedari kecil, sudah chumel dan petah berkata-kata, malah sudah bijak pandai tak terkira. Eyh, tetiba plak. HEHEHE~


Hari ini sayang, genaplah umur dikau 23 tahun. Setelah banyak onak dan duri engkau redahi. Dah besar panjang da anak mak ayah neh. Da boley kahwen da neh. Jom kahwennnnn~ Muehhehehehehe


Hadeyh, apesal gambar you kat bawah neh chumel sangat neh. Geram . Geram. Rasa nak geget-geget jek.



HAPPY BIRTHDAY TO YOU SAYANG


MOHAMAD AZLAN BIN ABAS


SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI


SWEET-23


Semoga Allah mempermudahkan segala urusanmu sayang

Hidup ini sememangnya penuh onak dan duri

Semoga dikau tabah mengharungi segalanya



Sayang,

Cintaku takkan berakhir di sini, selamanya kau tetap di hati. *Wink~




Owh, abaikan perempuan cute yang dekat sebelah Azlan neh. Sape ntah. Dia memang sukee jek nak bergediks. Sukee jek nyebok2. Eyh, kata tuan punya blog, harussslah ada gambar saya ockey. HAHAHA~


Sayang,


For all those times you stood by me

For all the truth that you made me see

For all the joy you brought to my life

For all the wrong that you made right

For every dream you made come true

For all the love I found in you

I'll be forever thankful baby

You're the one who held me up

Never let me fall

You're the one who saw me through

through it all



You were my strength when I was weak

You were my voice when I couldn't speak

You were my eyes when I couldn't see

You saw the best there was in me

Lifted me up when I couldn't reach

You gave me faith 'coz you believed

I'm everything I am Because you loved me



You gave me wings and made me fly

You touched my hand I could touch the

sky

I lost my faith, you gave it back to me

You said no star was out of reach

You stood by me and I stood tall

I had your love I had it all

I'm grateful for each day you gave me

Maybe I don't know that much

But I know this much is true

I was blessed because I was loved by

you


Thank you sayang.
For everything.

Again, Happy Birthday to u sayang.
This week dating eyh? HEHE~

Rendu u la sayang =)

MMuuahhhhhhhhhhhhhhhhhh~


*************************************************************************************
Next...

Happy Birthday to Atirah bt. Salim

Sweet-23 beb


Semoga mung berjaya dalam hidup dan sentiasa di berkati olehNya. Aminnn

Kini, beliau seorang pengusaha Cupcakes yang terhebat sampai tak menang tangan. Whoaaa~ Congrates beb. Sesiapa yang dok area Terengganu, boleyhlar order cupcakes ngan dia. Gerenti sedap weyh!! =)

A, aku promote doh neh, komisen takdop ke? HEHEHE~

Entry tamat.

p/s: Minggu ke-6 berlatihan industri.

14 comments:

s.y.a.r.q said...

hepy bufday to abg lage!!!

Liz said...

alalala..comelnyee

hananiEy said...

happy bday sayangku c abg lagee..

;)weihhihi

I_Hate_Lolipop said...

OMG (terduduk)...

Giler jiwang for this entry.tapi xpe, wlaupun laki ko ensem..kasih sayang aku pada abg ko x berbelah serta tiada bahagi,darab mahupun khi kuasa 2.

kim salam kat alan dan juga abg ko.

P/S: CEPAT LA KAWEN...runsing tgk kasih sayang ko.

wawa pucca said...

happy bday syg...

haha.
akhirnya

Amazing AJ said...

ehem ehem

hye abang~

selamat hari jadi. Mujur korg takde peristiwa berdarah. Syukur syukur.

HAHAHAHA


cepat sket ah kawen!

Nem0 o0h Nem0 said...

nape gambar bf kamu tu muka nmpk lain2.. =p

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq
/n

TQ Syarq darlingsss
=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz
/n

Eyh sape yg chumel neh?
confuse confuse
HEHEHE~

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey
/n

TQ yang.
HEHE~

~ilyanie_usyuk~ said...

Syatul
/n

Eyh apesal lak ko yg runsing tgk kasih sayang aku?
hiks aku relax jek weyh
Ko la kwen dlu.
aku banyak benda lagi tak tercapai neh

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Wawa
/n

erk?
akhirnya apa?
HAHA~

~ilyanie_usyuk~ said...

AJ
/n

Duit takdak, nk kawen cane weyh?
bak sini duit
HAHAHA~

taknak ah peristiwa berdarah cam ko
Hiks
seram seyh!

~ilyanie_usyuk~ said...

Nemo
/n

HAHAHA~
sebab ada version tembam and ada version kurusss

=)