Friday, July 10, 2009

Congrates Hananiey~

Salam...

Entry ini di tujukan khas buat gadis A Place Called Here, yang kini berada di Meru, Klang.

Hari ini, kerja tak banyak sangat. Kerja sampingan ada, tapi jap lagi la buat. HAHAHA~ Rasa tibe2 jek nak update blog. Angau kat blog neh.

Tadik tengah burim2, YM-ing makcik neh. Makcik cekeding neh. Hihi~ Then, tibe2 rasa nak meng-entry-kan perasaan yang berlaku pada petang ini. Sebab bukan setiap petang dapat perasaan ini ockey. Harus lah peristiwa perasaan ini di abadikan dalam entry Gadis Nalza a.k.a Kak Lageee kan? =)

First of all,
Congratulation Hananiey. U did it Girl. Just go with the flow. Gadis ini sangat banyak cabaran dan sangat banyak usaha untuk berjuang sebab nak konvo pada tahun ini jugak. I am happy for you dear. Permata ayah bonda.

Ha, minah neh sukeee tau cakap, Just Go with the flow. Just go. Go! Yeahhh! Hope that the flow is always smooth like smoothie.

Hananiey pernah buat hati saya tenang setenangnya di saat saya menangis kerana subject killer itu. Pada sape yg tahu, tahu lah. Yang tak tahu, sila diam. Menangis 12 hari kot, tapi alhamdullilah. Segalanya berjalan lancar. Suwitt ockey minah neh, datang bilik ai bawak Big Apple. Nak calm kan ai. Apa lagi, melantak lar sambil dilimpahi air mata. Hanan, u ingat tak? Ingat? HEHE~

Paling tersentuh hati, entri ini. Sila klik. Sila baca. Ini arahan. Aku paksa neh. HAHAHA~

Memetik ayat dari blog beliau,

saye akan terus berjuang dan berjuang, meredah onak dan duri, menongkah arus,
menyimpan harapan yg bukan sedikit ..

for this two important person in my life ;)

i keep on praying, n i tell to myself. "its" not 4 me, but "its" 4 them...

Baca entry ni jek, siyes menitik air mata aku. Sebab aku dapat rasa apa yang dia rasa. Hanan, u buat ai touching ockey. Sila bayar air mata ai yang menitik tik tik neh. Hihihi~

Erm sebenarnya tengah terfikir nak pergi tengok dorang konvo ke tak. Pergi? Taknak pergi? Pergi? Taknak pergi? Pergi? Hadeyh! Tapi dah janji dengan Qilah, harusslah datang. Kalau tak nanti, Qilah terkilan lagi. Hiks Ockey. Ockey. Jika usia di beri panjang, jika kesihatan di beri wonderfull, maka saya akan hadiri konvo rakan-rakan. Yuhuuuuuuuuu! Tarikh Konvo Graduan FSKTM, UM adalah pada hari Jumaat, 14hb Ogos 2009. Sila datang memeriahkan majlis. Sila. Sila. HEHEHE~

Aku bukan apa, kalau korang kenal aku ni macam mane, aku ni cepat touching orang kata, mudah tersentuh hati. Even badan saya bersize besar tapi hati sangattt kecik. HAHAHA~ Ockey, ayat tanak kalah kan. Even last year, Cda and Linda konvo pun, memula aku taknak la nangis kan. Tapi bila tengok Alisa nangis, semua orang pun macam sebak. Sebak ockey. Sebak yang sampai kuar air mata bebanyak. Nanges jugak akhirnya. Air mata kegembiraan untuk teman yang meraikan hari kebesaran mereka.
=)

Buat rakan-rakan yang lain, akan tiba saat dan ketika itu untuk kita.

Again, A BIG CONGRATES TO U HANAN!!!!!!!!!!

p/s: Saat menaip entry neh, aku tengah menahan sebak sebenarnya. Haishh apesal aku ni emo sangat entah :(

12 comments:

hananiEy said...

mc long darling !~

menitik air mate i bace entry u k.

tq mc long, hugs***

sepnjang liku2 i kan, u la antare org yg ade tyme i susa ;)

ur turn will come dear !~

org len nk grad senang je, hahah i ni yg byk pncaroba. wah pncaroba ok. ihihih

sweeet eh mase i bgy BA tu? pastu ade card dalam tue. weihihih nges2 pun mkn kan?? kan?? ihihih suwit!!!

i just wanna make u happy dear ;)ihih


i doa kan u berjaye ntuk sume2 nye,

kehidupan, pelajaran n CHENTA!! . chenta sile bold ok !!~ ;)

n of course wif abg lage !!!~

n with that mc long darling.

tq 4 being there during my ups n downS. ;)


i heart you!! ;)

hananiEy said...

eh lupe nk gtau.

i pun nges tyme dak2 len grad last year!!~

hahaha tp i nges dalam kete jek. weihihih

;)

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey
/n

HANAN~

I heart u jugak ockey. Yeayy. Suke u nanges sebab u pun wat ai nanges baca entry u tuh.

Yup. sangat suwitt amat time u bagi BA tuh. menangis keterharuan sekejap ai tau.

N tq lar sebab wat entry khas pasal ai ockey. That pic was perfect! Ai sukee giler ockey. Hiks

n CHENTA itu perlu la BOLD o.k. Patot letak kaler merah italic bagai kan. HAHA~

TQ Hanan. Thanx for always be there for me.
I doakan kita same2 berjaya dunia akhirat.
Aminnn

=)

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey
/n

U memang. Suke jek nanges dalam WJN 9**5 tuh. kereta tuh sangat banyak memori kan?

Kereta itu menyaksikan jatuh bangun happy sedih u
Ecewah!

=)

hananiEy said...

hhahh btul2,

WJN la segalenye bgy ai, wah ayt x nk kalah!!~

later nk buat entry pasal WJN la. ahhahhaah

;)

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey
/n

ye, u memang patot buat pun.
harus wajib buat pasal WJN.
nanti kang WJN majok plak kang Hiks

=)

x sabar nk bace entry u.

Amazing AJ said...

Ni nape berjiwang berduaan tanpa aku diinvite ni. damn ah!

bile nak wat entry pasal AJ?



HAHAHAHAHAHAHAHAH

nieja said...

rendu!

lily lotus said...

congrates to him too ;)

aii..salam kenal from me..lily
..mind to exchange link??

nice blog!

~ilyanie_usyuk~ said...

AJ
/n

Sape suh ko buat master kat Perth tak hajak aku.
Aku tanak buat entry pasal ko
hahaha~

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja
/n

rendu u jugak :(

~ilyanie_usyuk~ said...

Lily
/n

Jom exchange link jom
HIHIHI~
Salam kenal

=)