Thursday, April 30, 2009

Paper DS

Salam...

Okey. Paper DS, iaitu Distributed System pada hari Monday yang lepas adalah%*$%$#*&%^$*%$#% OMG! Giler susah namampos. O.k. Saya tak mencarut. Cuma meluahkan perasaan dalam bentuk symbol! HAHAHA~ Aku hampir gila dan rasa nak bunuh diri sebab paper DS ni. Unexpected question. Dalam hati macam da ley agak,tapi tapi ntah lar. Susah giler siott...

Start pukul 11.30 p.m. Paper ni 2 jam. 24 marks theory, then 26 marks programming. First tgk name list, nama ada kat MM4. Then, bila masuk, baru jek nak tulis slip kehadiran, Dr.Phang tanya siapa yang tak ambil Network Management.Sebab student yg amek, dia bg lebey masa, sebab paper tuh pagi tadik, so bg chance lah lebey masa. Kami bertiga, aku Syarq dan Intan yang terlalu jujur ni pon angkat tangan. Dia suruh pergi lab MM6. sebab lab tuh macam da crowded gilerr.. Then, sengal tak sengal, takda dari sorang antara kami bertiga ni yang tgk soalan!! Damn!! Kenapa tak tgk? Soalan depan mata kot. Tak selak pon.Haihh! Jujur betul. Kalo tak, boley da kuar , dan tgk2 nota sikit kan. Ahaks Nampak sgt niat tak baik. Hampa betol.

Duduk dalam lab adalah amat sengsara. Lepas da jawab almost 2 hours, da tak tahu nak buat apa da. Nak goreng? Nanti salah plak. Last2, tengok soalan theory, tambah mana patot. Lepas tuh, tgk coding, then, scroll mouse ke atas, scroll bawah, scroll atas balik. HAHAHA~ Macam ape jek. Then, submit!

Then, lepas da abis tuh,ada la nampak beberapa orang muka macam nak nanges. Ada muka yang happy, confirm ah boley jawab tu. HAHAHA~ Muka aku? Toksah cakap la. Rasa nak minum racun jek time tuh. Nak nangis? Mana boley. Control2x. Tahan HAHA~


Then, malam tu YM dengan Suwari. Ehemss ada orang tgh meremang bulu roma. HAHAHA~ Suwari siap cakap lagi. If wari kena repeat, boley balik jumpa McLong lagi. HAHAHA~ See? Wari yang gile terror pon cakap macam tuh? Apatah aku yang tak reti ape2 ni? Sedih weyh. Wari da alek Sabah. Wari yang baik hati giler pandai itu. =(

Ah, lantak kau la subject DS ni. Malas aku nak pikir. Apa akallah bagi soalan susah sangat,sampai otak x ley nak berpikir. Sakit kepala. Tak apa. Cuma berdoa dan berharap yang baik2 sahaja. Dia kasik lepas pon, da cukup alhamdullilah. Da la carry mark ntah pape. Oh, takotnyerrr. Tanak pikir benda yang bukan2. huhu Okey. Mulai sekarang, kena tido awal. Sebab malam karang, kena bangun and solat hajat serta solat sunat tahajud. Mintak petunjuk dari Allah s.w.t. supaya lembutkan hati lecturer yang check paper tuh. Fuh.. Aminn =) HAHAHA~ Kan da cakap, otak aku da senget.

Sampai malas nak update belog. Arini baru mood tu datang balik. Tu pon sebab da tak tahu nak buat ape da. Aduhhh! Hidup semakin membosankan. Dan boley tak kalau org tuh tak dengki dengan aku satu hari pon takpelah. Penat lah hidup kalo orang asyik dengki jek. Pelik kan? Ko tuh lagi cantek kot dari aku, tapi tetap nak dengki dengan apa yang aku ada. Heran betul. Sampai invi kat YM,konon nak menyorok. Ingat aku tak ley detect? Hack karang baru tahu. And I know, u read my blog. TQ! Hiks

Oh, hati mesti baik. Biar orang buat jahat kat kita, jangan kita buat jahat kat orang. And 1 more thing, kalau kita jahat sekalipon, jangan sekat orang nak buat baik. Waalalalalal~ Ting!

p/s: Jommm makan meatball IKEA. Yuhuuuuuuu =)

18 comments:

I_Hate_Lolipop said...

arhhhh...arhhh (jeritan pink yang sopan)..

aku malas nak amik paper sok!!!

~ilyanie_usyuk~ said...

I_Hate_Lolipop /n

Eyh jeritan ape tuh?
ko x lucah kat belog aku x ley ke
HAHAHA~

woit paper last kot?
Gud Luck weyh.
Study.study!

sHwEeT ByAtcH said...

serius... luahan perasaan..

Xpe2.. cool..
bole punyalah..
wa caya sama lu

~ilyanie_usyuk~ said...

Shweet Byatch /n

Eyh u caya sama ai?
wahahaha
o.k2
Doakan semua nya baek2 sahaja la yek
Fuh! AMinnnn

I_Hate_Lolipop said...

weh x leh la..hello we r more than 20 kan, pls la dun be so ortodox!..i lap u ilyanie *chenta kita sgt suci syg..*jiks

hananiEy said...

Then, malam tu YM dengan Suwari. Ehemss ada orang tgh meremang bulu roma. HAHAHA~ Suwari siap cakap lagi. If wari kena repeat, boley balik jumpa McLong lagi. HAHAHA~ See? Wari yang gile terror pon cakap macam tuh? Apatah aku yang tak reti ape2 ni? Sedih weyh. Wari da alek Sabah. Wari yang baik hati giler pandai itu. =( - xperlu k statement ni

dgn nada siriyussssss

hananiEy said...

Then, malam tu YM dengan Suwari. Ehemss ada orang tgh meremang bulu roma. HAHAHA~ Suwari siap cakap lagi. If wari kena repeat, boley balik jumpa McLong lagi. HAHAHA~ See? Wari yang gile terror pon cakap macam tuh? Apatah aku yang tak reti ape2 ni? Sedih weyh. Wari da alek Sabah. Wari yang baik hati giler pandai itu. =( - x perlu!!!

hananiEy said...

Then, malam tu YM dengan Suwari. Ehemss ada orang tgh meremang bulu roma. HAHAHA~ Suwari siap cakap lagi. If wari kena repeat, boley balik jumpa McLong lagi. HAHAHA~ See? Wari yang gile terror pon cakap macam tuh? Apatah aku yang tak reti ape2 ni? Sedih weyh. Wari da alek Sabah. Wari yang baik hati giler pandai itu. =( - tidaaaak perlu statement seroopa ini !

3 kaly i anta. pueh haty!!!!

caNNyGurl said...

hahaha

ko dgn nani berebut wari ke? adoi comel..

anyway, RUGINYE KO TAK TGK SOKLAN DS TUUUU


hehehehe

chikteh said...

alah...lps punya ah.. ;p

ape nk rsau..kekkeke...mclong best student dulu kini dan selamanya..wakakkaka...

syg u lebey long... ;*

s.y.a.r.q said...

gagagagaagaga.... korang nie... perlu lah rebut si wari tuh.. dye dah lik sabah k....

:p

~ilyanie_usyuk~ said...

Hananiey /n

uit2 hananiey yang baik hati.
Apekehel nyer yop anto komen bebanyok kat sini?
Penin ai okey HAHAHA~

Jelsh la tuh.
Jangan mara aaaa

~ilyanie_usyuk~ said...

I_Hate_Lolipop /n


Woi2..
aku bukan lesbo okey
Excuse Me
=)

~ilyanie_usyuk~ said...

AJ /n

Ciss ko AJ.buat aku sakit hati jek tau.
Menyampahhhss Hiks

~ilyanie_usyuk~ said...

Chikteh /n

Ewahhh22
puji2 ai ni nape yang?
Ada maknakah? HAHAHA~

Owh best student yang hampehhh.
Rendu cekgu Zakiah tau

=(

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq /n

Ala tau la ko takley rebut Wari.
Nanti kena sekeh ngan Ejal
HAHAHA~

Diam2 sudeyyy

s.y.a.r.q said...

shhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......

:p :p

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq /n

HAHAHA~
Ejal.syarq menggatal ni
HAHHAHA~