Friday, April 24, 2009

~Message Friendster~

WTF! %%@(&^&%@*@*(^@##%#

Astagfirullah! Statement di atas bukan aku yg cakap.

Aku bengang betol lar ngan sorang mamat ni kan! Aku add dia kat FS, then aku tak tahu pulak dia reject request aku tuh.
Eyh Hello? If ko tuh bukan bf kawan aku, takda maknanya aku nak add ko. Dan silapaku jugak, pergi add dia. Kesilapan yang besar. Even perangai aku menggeletiks ke, menggatal ke, takda aku lapar kat ko lar.

O.k for me fine lar kan if u taknak approve request ai. Then, bagitau lar elok2. N Hello? Hello? Memang ai tak study kat oversea pon okey? tapi tapi, ai still punya adab dan kata2 yang sopan. Kalau pergi oversea tapi mensumpah seranah macam ni, buat malu mak bapak jek okey? O.k. I am proud to be Malaysian okey? Dan proud jugak sebab study kat UM, dan proud jugak sebab takda mencarut2 macam u la.

Aku bukan ape. kecik betul hati aku bila orang cakap aku macam tuh.Kecik hati yang amat sangattt! Bayangkan dat gurl is my best friend? Then , bila bf dia cakap camtuh, apa ko pikir? Takyah pikir pape. HAHAHA~

I dont know if u read my blog ke tak. Tapi if u tersinggah kat sini, Sory if ai disturb your life ke ape kan? And one thing for sure, i know my self, and I know who am I. Aku sentiasa sedar diri aku siapa! Aku traslate sebab takut ko tak paham. N I Luv my agama, Islam!

Sedih betul ada orang macam tuh. Kalau tak buat kawan pon takpe. Takpe. At least, aku tahu. Tak semua orang baik2 macam my Jimbariannsss. hahaha~ Sempat puji geng sendiri tuh. yelah weyh. Dalam kepala otak,assume semua orang macam baik jek kan? Tibe2 termuncul orang keji2 sikit, terkedu la kejap.

Perkara paling menyesal malam ni: Pergi add dia. Sumpah menyesal! Sampai mati pon aku taknak da add ko.


Then, pergi ngadu dekat Sue. Kekaseh songsangku HAHAHA~ Dia cakap, lantak la apa orang nak kata, janji kita bahagia. Sebab kita ada adab kita, sopan kita. Jangan jadi macam dia. Sebab kalau kita pergi ikut perangai orang cepat perasan ni, nanti kita jadi giler perasan macam dia. Kalau hensem, takpe jugak. Opsss nyah! HAHAHA~

p/s: Sory. Entry ini berciri kecewa. Sebab aku pasal kawan, memang sensitif sikit. sangat sensitif yang amat. =(

19 comments:

Dieyla said...

eyh.
ape kes dgn bf kawan u tu?
nak kene pelempang ke ape?
ceh.
bajet la tu.
nyampah betol la org bajet2 ni.
haha~

saba beb.
saba.
tak luak pun tak kawan ngan org camtu.
heh~

Liz said...

ahaha...mcm la best sgt..

nieja said...

ek eleh..
mcm bgus plak kan.
nyampah btol
abaikan je

Nem0 o0h Nem0 said...

nape org tu nak ngamuk lak? kalo tak approve tak yg la nk mencarut kn.. adoiii

~ilyanie_usyuk~ said...

Dieyla /n

Ha, tau takpe.
Kalo ensem macam kekaseh takpe jugak
HAHAHA~ menyampah kan?
Lantak dia lar. geli betol tekak.
Bweekk!

A'ah.
tak luak pon.
kalo kawan ngan dia dapat 4 flat ke hape, takpe jugak
kahkahkah~

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz /n

hikhikhik
chumel la u ni Liz.
macam besh jek kan org camtuh
geli ai tau
Ahaks

~ilyanie_usyuk~ said...

Nieja /n

A'ah. ai abaikan jek Nieja.
malas nak layan.
nanti perasan bagusss jek.
HAHAHA~

~ilyanie_usyuk~ said...

nemo /n

Ala org laen kan laen2 ragamnyerrr.
Rambut sama hitam, hati laen2.
HAHAHA~
takpe.
Dia terlupa kot kita ni khalifah Allah di bumi ini.
Takpe.
Moga dia cepat dapat hidayah.
hiks

tetibe kan?

I_Hate_Lolipop said...

motif mamat tue?..HE IS JERK!! Thats the keyword dear.Tak payah ko nak sedey2..tp poor la kat awek dia dapat bf mcm ni.sure kawen pastu cerai ni.*hiks

~ilyanie_usyuk~ said...

I_Hate_Lolipop /n

Yeahh! thats the word! Aku suke ko
HAHAHA~ tetibe Hiks

Ntah. Lantak pergi la couple tersebut.
Not my bisnes anymore.
Wallalalala
cerai2 esok jangan carik aku, nanges2 ngadu!

~ilyanie_usyuk~ said...
This comment has been removed by the author.
I_Hate_Lolipop said...

aku macam biasa BE HONEST, NOT IN DENIAL!ada beruk tgk fs aku *jiks (jijik)

Redbloodsnow said...

astagfirrulla al'azim...kenape lah bf bestfren liyanie neh mcm ginie ek...

hemprhhh.. terlalu bangga diri kot, yani...hehe

~ilyanie_usyuk~ said...

I_Hate_Lolipop /n


HAHAHA~
Abaikan beruk tuh
Aku da tgk da FS dia.
Ingatkan cantek sangat.
Rupanya2?
Jijik nk tgk muka
Astaga HAHAHA~

~ilyanie_usyuk~ said...

princess Red Blood Snow /n


Entah lar kak.
Hiks
Susah jugak kalau kenal ngan orang berlagak ni.
Tapi tak apa.
Roda bukan sentiasa di atas kan?
We will See

=)

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]pirated adobe software, [url=http://firgonbares.net/]discount office software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] reasons to use quarkxpress 7 adobe acrobat pro 9 australia
legal to buy oem software [url=http://firgonbares.net/]Ultimate Mac OS Server[/url] discount software sites
[url=http://firgonbares.net/]cheapest oem software[/url] cheap find here software
[url=http://firgonbares.net/]free download nero 9[/url] academic software deals
microsoft office discount price [url=http://firgonbares.net/]fast free download adobe photoshop cs4 trial[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]online shop software kaufen, [url=http://sunkomutors.net/]make or buy software[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] 2009 Mac Retail Price software for grocery stores
adobe photoshop cs4 extended for mac serial number [url=http://sunkomutors.net/]software online canada[/url] use oem software
[url=http://sunkomutors.net/]buy photoshop in[/url] buy final draft software
[url=http://sunkomutors.net/]sell computer software in[/url] service shop software
autocad cracked [url=http://sunkomutors.net/]ms office password recovery software[/b]

Anonymous said...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]physician office software, [url=http://vonmertoes.net/]error no se puede tener acceso en la unidad de red coreldraw[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] Pro Mac Retail Price cheapest place to buy software
old software store [url=http://vonmertoes.net/]adobe acrobat 9 initial view not saved[/url] software with buy and sell
[url=http://bariossetos.net/]free nero[/url] software downloads games
[url=http://bariossetos.net/]order software linux[/url] can i buy adobe software
purchase software license [url=http://hopresovees.net/]journey academic software[/b]

Anonymous said...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]price calculation software, [url=http://vonmertoes.net/]nero 9 serial[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] filemaker pro free template back office software
software sales agent [url=http://hopresovees.net/]deactivate adobe software[/url] used filemaker pro
[url=http://hopresovees.net/]buy to let software[/url] who sell software
[url=http://bariossetos.net/]quarkxpress document 6 feet tall[/url] adobe software training
burn vcd nero [url=http://hopresovees.net/]for selling a software[/b]