Friday, June 19, 2009

Salam...

Sorry guys. Lama kan tak update? HEHEHE~ Bukan apa. Gambar macam tak banyak sangat. Lepas tuh, macam tak tahu nak cerita apa. Hari-hari pergi kerja, balik kerja. Lepas tuh, esok ulang rutin yang sama jugak. Patut lah orang kata, bila da kerja ni, macam takda life sangat. Stresss wooo :(

Tapi inilah lumrah alam kan? Cda kata, kalau tak kerja, takkan nak makan pasir kan? HAHAHA~ Harusss la kerja. Kalau dulu, terbangun lambat ke, sakit perut ke, malas nak jalan g class ke, boley lah ponteng class kan? Tapi sekarang? Nak tak nak, memang kena pergi kerja jugak. Sebab bos kata, kalau sehari you missing in action, boleh di maafkan. Tapi masuk hari ke-2, get lost! Hamek ko. Baru ingat nak ponteng bagai kan. Hiks

Setakat ni praktikal o.k jek lar. Takda apa yang menarik pon. Tapi duit banyak habis sebab minggu ni Juden outstation. So, kena pergi sendiri naik taxi dari Stesen Komuter Bandar Tasik Selatan. Train ni kadang-kadang awal, kadang-kadang lambat. Boleh tak dia konsisten macam LRT. Senang sikit. Ceyh! yang penting, diri sendiri senang kan. Selfish betul.

Pagi tadi.

Pagi tadi naik taxi uncle India. Naek2 jek, cakap nak g mane, lepas tuh, terus dia suruh pakai seat belt. HAHAHAHA~ Terpinga-pinga aku dengan Sue. Lepas tuh, dia ulang lagi sekali suruh pakai. Dengan skema-ramanya, kami pun pakai sambil tersenyum2 tahan gelak. First time kot naik taxi Uncle suruh pakai belt. Pengajaran: Sentiasa berhati-hati di jalan raya di mana jua tempat duduk anda berada. =)

Eyh baru aku perasan, blog aku takda function Follower lagi kan? Nanti jap g aku letak eyh? Nanti korang jadi follower aku tau. Baru lar rasa cam glamss sikit. Aku paksa ni tau. Kalau tak, kena pok kang. Nak kena babab? Muahahahaa Bak kata AJ, "Kalau ramai follower, rasa macam best sikit. Macam jek lar. Hik3 =)"

O.k. Nak sambung buat kerja neh. Hari ni kerja bertambah lar. Nex week, lagi mati. Kak Ayu nak cuti. Mati lar aku kena angkat call semua. Buat-buat tabah jek lar. Padahal dalam hati, Tuhan jek la yang tahu. HUHUHU~ Doakan saya yek kawan-kawan. Ceyhh time ni barulah nak ngaku kawan kan.

Kawan tuh bukan macam PELANGI, Hari cerah takde..hujan gerimis baru muncul..

p/s: Next week, elaun masuk kot? Hiks

4 comments:

Amazing AJ said...

kite kene bajet kite best. baru best nak menjalani idop yg best. best tak? hahahha

ko pakse aku jd follower ko eh. Ok aku pakse ko jd follower aku gak.

muahahahha

s.y.a.r.q said...

aku pon pakse ko jadik follower aku gak mc long!!!

erk..AJ.. aku dah jadi follower ko semalam..ehem2.. :p

mc long kate kwn kan?? wajib kot jadi follower!! :P hahahahaahahahahahah

~ilyanie_usyuk~ said...

AJ
/n

O.k. i will follow u
Ahaks

~ilyanie_usyuk~ said...

Syarq
/n

Eyh aku tak jadik follower ko ke?
da la weyh.
Ko jek yg tak pasan.
Hiks