Wednesday, June 10, 2009

Kerja hari Ini

Salam...

Hari ini, kerja. Hari ini rasa tension. Hari ini part banyak problem. Even bukan aku punya problem pun, tapi aku kena call engineer and kena call dealer. Call engineer takpe lagi. Kalau call dealer, mati lar kena marah-marah. Dorang bukan boley. Nak engineer sampai cepat jek. kalau nak cepat, betulkan la sendiri. Senang. HAHAHA~

Alhamdullilah. Before call, bace ayat-ayat bagai, ayat kursi sikit, lepas tuh baru call. Dealer pon takda la marah ke ape. Tapi... Jap lagi hantar email complain yg engineer tak datang lagi. Haisshhh nak suruh dtg ngan flight kot?

Patut lar orang-orang muda sekarang cepat nampak kedut di muka. Cepat nampak tua. Sekarang aku da paham. HAHAHA~ Bila kena marah ke ape ke, kita kena senyum jek. Baru la nampak muda sentiasa. Ehemss senyum!

Eyh minggu ni nak kena pergi fac,nak kena update pasal LI. Agak2 Miss low kesayangan Juden tuh bagi tak? wakakakakaka lepas tuh nak pergi CITRA la bagai. Hari apa eyh yang sesuai? HUHUHU~ Rindu sangat dengan masakan melayu. Rindu makanan dekat 12th. Uwaaaaaaaaa

p/s: Banyak entry ada dalam draft, tapi mood nak bercerita tiada. Sory =(

6 comments:

Liz said...

alaa....i nak kene layan student..marah2..konfem la i paling muka tua aje nnti..sob sob..
kene pegi new york skin solution aaa..ahahha

haziQah said...

wah mcm takot je nak praktikal wlupun lmbat lg huhu
ilyanie amik kos pe ek

~ilyanie_usyuk~ said...

Liz
/n

HAHAHA~ Nanti da kaya , kita g skin solution tuh same-same.
Mati la kulit cepat kedut nanti Hiks

~ilyanie_usyuk~ said...

Haziqah
/n

Ai amek cos Sc comp.
majoring in networking yang
Hiks

=)

Ala takyah takot nk praktikal.cool jek beb
HAHAHA~

Nem0 o0h Nem0 said...

aku keje pun lbh kurg cmtu..kekadg tu agak tertekan,tp nak marah2 lebih pun tak guna..so senyumm jek.. =)

~ilyanie_usyuk~ said...

Nemo ooh Nemo
/n

Tension kan keje neh?
Penat pon ada.
susah gak nak puaskan hati semua orang
So, senyum jek lar

=)