Monday, October 6, 2008

Ucapan Syawal di blog Kak Red

Salam....

daku suda kembali ke KL...tempat yg tercinta...konon jek la..
gile penat beb...sumpah xnk naek bus da time raya..baek aku naek flight...

tiket aku patot bus koi 8.30..gile terkocok-kacah aku berciap, koi 8 da gerak dari uma.sesampai aku di stesen bus Mutiara di Pantai Timur Hypermarlet, bus x dak lagi.tgu punya tgu, akhirnya bus smpai gk.naek bus koi 9 .30 pagi....

er teka la koi bape aku smpai..em 2 pagi o.k..gile 16 jam lebih aku dalam bus...kematu bontot aku..sume keta n bus gerak cam semut....gile x penah aku selama itu di dalam bus..

nanti la aku cite pjg lagi..ni nk gtau kepada rakan2, salam syawal daku di Blog Kak red.. redmummy.com.. kakak ini sgt suke kaler merah..besh kan? hihi..aku anta email tuh ari selasa 23hb rasanya, then dia publish ri rabu tuh, 24 hb..aku x sempat nk tgk da sebab kebizian nk packing alek..kata bus aku koi 9.30 malam kan...

ni ha ada cebisan ucapan tuh..nk tgk penuh, klik dicini yek







rakan2 ku..anda glamor sekejap..hiks...

berangan kejap yek...besh kan?

taun ni kite g uma hananiey lagi k?tu pon klo dia ajak..hahaha

hope tidak tersesat makan buah langsat lagi...


k Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin...(klo ada la)

0-0 ea? thanx dear..


p/s: nk duit raya...

6 comments:

hananiEy said...

arrr!!!


mc long.

tetybe i glamer you.

awwwww ~
;)


ok ok nnty i adjust ek.

i x ley pk pape da ni.

pk viva je.

;)

pape nnty i roger

muahhxx

~ilyanie_usyuk~ said...

ahaks..

glamer sekejap...huhu..

xpe...
viva viva jugak..

daku pon suda sakit kepale beb..huhu...

mati la viva ni...
hadeyh!

D.i.e.y.L.a said...

hoho~
16 jam dalam bus?
gile kentang betol lah.
ai dari kelantan pun 13 jam je.
hehe~

erk.
selamat pulang jugak.
=P

izzuddin ismail said...

beb sian ko dowh 16jam dlm bus... hahaha..
msti ko ngora drebar bas tuh kan?? haha..

~ilyanie_usyuk~ said...

**dieyla**


memang gile kentang, bukan sahaja kentang, malah biawak segala bagai..x sgup da..huhu..

er selamat pulang ke ibu kota wahai dieyla ku sayang...

ahaks...



**judeng**


cett..x guna nyer judeng..gelakkan aku plak ek..jaga ko dalam class hhahaha..


pakcik tuh da tua, klo muda n encem, nk gk aku ngurat2...

er ko single lagi kan?hihi

madey said...

ehem2...popular kejap aku...haha