Friday, September 18, 2009

Hanis Zalikha dan biskut raya

Salam...

Last Sunday, pergi rumah Hanis Zalikha. Ockey, kalau sape yang tak kenal dia nih, sila klik link yang tersebut. Dia famous kot, takkan la tak kenal. Belog dia best. Macam bila korang tension kan, korang g baca blog dia kan, mesti tergelak terbahak-bahak. Chumel sungguh.Hihihi~

Mula2 macam tkada harapan nak merasa biskut mama Hanis. Tapi Monday before tuh, Auntie Nani call, dia kata ada biskut lebih. Memang buat extra. Sukeeeeeee sgt. Terus tanya kawan2 yang laen, nak order jugak tak. Lepas tuh, deal ngan auntie lar nak brape jenis semua. Of course la I pilih yang Hanis suggest kat blog dia. HIHIHI~

Biskut yang tersebut:


Biskut pertama, Peanut Butter Sandwich



Biskut ke dua, Chocolate crumpy

Owh ya. Gambar kredit to Blog Hanis Zalikha and Auntie Nani.

Hanis ni macam pemalu. tapi chumel. Kalau korang tengok depan-depan kan, siyes Hanis ni cantekkkkkkk giler. Memang layak lah jadi model. Hanis, I tgh puji u neh. Hihihi~

O.k. Letak sebijik gambar ngan dia. Kawan-kawan semua macam pemalu jugak. So that, I sorang jek la bergambar ngan dia HEHEHE~


Hanis chumel giler time nak amek gambar neh. Dia cakap, jom amek gambar kat luar lar. Lighting kat luar lagi best. Lepas tuh, nak angle belah kiri. Kelakar tau Hanis ni. Sebab I lagi tinggi dari dia kan, Hanis pun cakap, "Eyh ni sape yang model ni. U lagi tinggi lar pulak." Wehihihiiii~

Thanx Auntie Nani, Thanx Hanis. Biskut auntie akan saya hidangkan di hari raya nanti. Kawan-kawan semua puji. Espc cokolat crumpy tuh, sangat sedap best amat. =) Memang tak sia-sia lar mencarik jalan ke rumah auntie tuh. Berbaloi-baloi.

Owh ya. Pada sape2 yang nak rasa biskut neh, jemput lah datang ke rumah. Eceyhhh padahal dalam hati nak telan biskut neh sorang2. Muahahahaaha

O.k. Itu saja cerita biskut raya dan Hanis Zalikha.

Tamat.

=)

2 comments:

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Komuniti Blogger

viruspadu said...

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi