Sunday, September 7, 2008

~Berbuka puasa di Dewan Makan~

Berbuka Puasa Hari ke-2 di Dewan Makan


tray daku =)

Ini makanan yg ku makan...
nk kata sedap, x dak la sedap pon..
boleh lar...rezeki kan...

seeee...

saya makan dalam tray okey....hiks..
cam zaman skolah dok hostel jek kan..
em lauk x besh...
usha2 sume lauk, yg sedap mata memandang, telur masal smbal jek kot..
amek jek la lauk tuh..

lauk laen ape ntah, ikan kot..



nasi + kuah sayur

sedih gile buke puasa makan lauk telur aje..

uwaaaaaa =(

ni yg tingat uma ni..nk alek uma lar camni...x beshnyer buke kat cni..
half an hour before berbuka tuh, Alisa msg, "mesti makanan kat DM sedap2 kan tyme puasa ni"

oh Alisa, kau x tau ke makanan kat DM ni camne...

sambal telur

sedap ke?bolehh laaa....

dalam kepale otak aku ni, asek terbayang jek roti john ngan murtabak!..
sedap gilos..

tmbah2 beli kat Bazar Ramadhan Kerinchi kan...
lagi la nikmatnyer...

bila la dapat makan ni..
nk g beli sendirik, xdak transport..=(

pastuh, malas giler nk menapak turun ke bawah tuh..nk tgu Bus Rapid lagi, n berhimpit dalam bus tuh lagi..
hadoi lar..


da smpai sane kang, KL skang selalu jek ujan ptg2 kan, mau lencun dlu nk g usha kueh2 n murtabak sume..




kuih pulut panggang ngan ape ntah kueh ijau tuh ?


laz2 decide, laen kali jek la kite g ea Enul n Nek Yana..

iye..laen kali, xtau la bila..

1 day la kan..


buah tembikai


owh yek..kami turun awl okey..6.30 da turun.amek makanan n ngadap la..tercongok jek kat ctu sampai waktu buke..

klo turun lambat, jawabnyer kena bator pjg gile lar..hadoi..

sile rujuk gmbar di bawah ini...

tgk gur2l kat blakg aku tuh, ha, pjg kan line nk amek makanan itu...

ha..so ktorang malas nk bator sume, turun la awal..huhu


oh..sdg msg si dia

bila nk berbuka ni, sabar2..


p/s: ada x abg2 delivery yg leh anta kan..plz...plz... =(

12 comments:

hananiEy said...

ehehe sian u mc long...

ai phm perasaan u... sbb..sebb...

dulu ai pun pna mkn dlm tray + bulan puase + lauk cm sedey je... heheeh

rezeky tu mc long.. ahaks

apalaga...

kedai abg zul sayangku kan ade....

hahahaa

=p

~ilyanie_usyuk~ said...

tu lar...
sedih memang sedih tp bila insafkan diri alek, perlu la bersyukur kan..

rezeki tetap rezeki!

hiks..

klo ari2 ke kedai abg zul, kopak la daku ini...huhu

D.i.e.y.L.a said...

hik2..

jangan la sedih2..

ade makanan nak makan pun dah cukup bersyukur.

macam i ni pernah takde makanan pun nak makan tau.

malas punya pasal.

last-last masak air buat megi.

haha~

tu baru sadis.

hananiEy said...

aha u ckp je ngn dye

" ai suh bgy free "

mesty dye ok nyeee


miaahhaa


=)

~ilyanie_usyuk~ said...

**dieyla**


alallalalaa..
ciannyer dia...

em xpe..
megi pon megi lar..

asal dapat mam...

kan?kan?

bulan puasa ni,kena la bersyukur dgn apa yg ada kan?

jgn sadis2...

chaiyok2 dieyla...

hihi

~ilyanie_usyuk~ said...

**hananniey**


okey hanan..
nanti ai try...
klo tetibe kak long luku pale i, ai luku pale u plak..

wahahaaa...

jgn terbingkar skandal u ngan laki dia, suda la ek...

bergegar kolej kang..

haha

er er komen kite kan, di publish pada waktu yg sama..

seee..
kat atas ni..


=)

atty's said...

meh dtg umah kty..

~ilyanie_usyuk~ said...

ahha..nanti saye sampai yo...

bg address cepat!

hiks

sepet a.k.a zack_u said...

ala cian nye ko...
teringt aku zaman skolah teknik dlu..
xpe la yang..
sedap gak 2..
time2 lapo cmni..
huhuhu!!

~ilyanie_usyuk~ said...

a'ah..kire orait la tuh..

even x sesedap mana, aku telan jugak...hihi..

ko pon penah makan dalam tray cam aku gk ek zack_u?
huhu

sadis kan?

tp kite tetap bersyukur!

=)

izzuddin ismail said...

meh aku bg ko murtabak... tp byr sniri arr.. hahaha

norasidah said...

rindu sm itu tray..wallawey!!