Friday, August 29, 2008

::Undi lah Annisa Abriza yg chumel ini::

Rakan2 ku...
mari lah kite mnyokong si nisa yg sgt la chumel ni...
geram nk cubit2 jek dak kecik ni kan..hihi

ni arahan akak viruspadu..

harharhar....arahan katanyer

ala kite saling menolong kan, bukan kena bayar pon...

em bukan susah..click jek spt yg disuruh....

Memule masuk page sinarFm tu, then carik button undi, yg ada gmbar kartun ketuk2 tuh, dan berusaha lah carik muka nisa kt dalam tu... Then click undi. Klau bley, undi la se maximummm mgkin!!

::ANNISA ABRIZA::

**copy dari page viruspadu.blogspot.com

senang jer, click la bape byk kali yang uols nak, tak kisah punya tauuuuuuuuu

klik sini yer http://www.sinar.fm/komuniti/SiCilik/, saya igt nak copy terus id nisa kat situ, tp takleh lah, uols klik page ke 9 kot, ada muka nisa tu...

kalau tak saya merajok... huhuhu... tak habis2 merajok ahaks

saya perlukan lebih 111333 undi untuk menang, tolong saya yer


~ jgn pelik kalau uols click vote byk kali tp tak gerak bilangan undinya, sbb dia akan refresh setiap 20 minit, so selepas 20 minit baru bil vote tu berubah ... terima kasihhhhhhhhhhh :D

**update undi terkini, sile rujuk blog kak VP ea...


::nisa yg chumel...::


marilah mari, kite mengundi!

undi jgn x undi!

thanx rakan2....



p/s: er saye da undi, anda bile lagik? hihi

2 comments:

viruspadu said...

tocei2

hihihihih

baru jumpa link nya, jenuh akak carik tau huks

undi byk2 lg tau lalalala

~ilyanie_usyuk~ said...

hik3..
tu lar..
tersilap bg link..
patot ilyanie96.blogspot..
tp ter bagik ilyanie plak...

sory2..

o.k..

itu keje senang ajek..
nk undi setakat klik2, senang ajo..

smuga nica menang ea..

chaiyok!!